連登巴膠怒屌屎水東區過海四線開線無期暨交通page開弱智肛交拖專區

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
前南區主席羅健熙在接受南區巴膠報訪問中,炮轟任葆琳和陳交配等人,稱他們就是南區交通的毒瘤。

羅健熙談到:「如果你作為議長,你本應該感到高興因為這是一種榮譽,你可以帶領你的地區不斷前進,你就是地區領袖,但是我從來沒有享受過這樣的待遇,區會有太多保蝗狗他們開會都是以奶共為主,議會經常發生矛盾,開始我還試著去阻止,後來他們直接叫我閉嘴,我根本感覺不到自己就是議長。」

804真係垃圾服務
可惜82K更垃圾
49X 班班都有魚比$9.6荃灣方向,NTP落
或沙田方向,荃灣落
先不論穗禾苑總迫爆,280X客量完全值日中20分鐘/班,
回程加停雅翔道,做西隧回沙田客,執返好25分鐘/班時段
想睇黃大仙75X快啲定係佢快啲
原來仲有15分鐘/班
厹由全日大部份15分鐘/班大減至全日大部份20分鐘班,再疫情收車25-30,對280X班認知混亂
厹角度15分鐘1班仲有得減,全日15/20比較正常,特別尖沙咀幾點都有人出入,開25/30不合理
我以前成日用呢個比喻
如果1A同13D班次調轉既話今日邊條會係線皇?
無得比
牛頭角道燈陣
你個嘢壞咗呀

荔枝角交匯處官方以前都有批評設計得麻麻炒埋一碟(即使蝴蝶谷道去荔枝角道唔係重要 movement 並唔影響結論),但40唔同936係特登經長沙灣,唔係冇得揀;而且路口變雙向十字亦唔見得唔會禁右轉。
都係1A
13做唔到彌敦道流水
價錢掉轉咗未
10分鐘都慘敗?
潮聯觀塘旺角其實仲有冇入大角咀
之前新站開啲牌好似又寫住大角咀奧運站

但我諗都唔會有車入大角咀

而家大埔呢條行車時間要咁耐
又唔收得貴,睇怕都係做唔起
但係人地係用274x
不過紅小其中一樣係衰在煲客

紅van貴得嚟仲慢過佢 唔係慘敗係咩
搭得紅Van都係用錢換時間 呢架完全做唔到喎
有位坐
27收咁平其實好唔好賺
其實40 可以喺昇悅居調頭而唔係入長沙灣內街
而家係衰到觀塘方向都要整幾班車兜入長沙灣內街塞
弱智黃就藍啲,嗰陣時又係區議員你話唔會打龍通真係冇人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞