連登巴膠怒屌屎水東區過海四線開線無期暨交通page開弱智肛交拖專區

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
咁太和儲到一兩班直出唔難嘅,
正線keep住開4分鐘一班咪跌得明顯啲
咁出現呢個前提係乜嘢原因?
每日吐露港塞到白石角拉手制又係咪每日發生?

好多人慣性0066+4字頭,要搶客就要試第二套模式 區內行車時間盡量減少就係其一

太和圈 大埔頭富亨新興 都可以類似玩法,

唔想試 咪越來越多人做你口中嘅保鐵萬能俠囉
補充下,907B頭兩班都多太和客,
尾班仆直係衰在成日塞到9點先到中環
之前兩巴同意過提早開車時間,希望會有改善
307A條線畫得好好,可惜俾東隧玩殘
去程做果件儍仔口中嘅鐵路萬能俠好過啦
307A依家有冇大幅度跌客?
埔中、廣福道計埋轉車時間,落新城市轉車都唔太著數
最主要係太和嗰頭全部都舊樓
自然都人口老化越嚟越少人返工
要拓展新客源倒不如開上山塘路
做一兩班天鑚特車
嵐山都養到條74e/73p
條儍西保鐵就萬能俠 諗辦法幫巴士加快車程搶客就Q人

on9先理佢,應該18區都住過 熟過原區居民返工客
巴士上到天鑽咩
紅小最叻咪又係去74X沿途啲巴士站響下博人上
其實太和未係老化,仲有舊肥豬肉係林錦 大窩西村屋 近年人口急升
呢班大部份係去咗0066 ,如果行特快搶到呢一部份客加太和客 只做一兩班車客量差極有限

港島巴士太慢,無可能咁樣村巴化特快班次 唯有東九荃葵返工人口密度高 鐵又要轉車才可以搏一搏
呢堆俾陽光做好啲喎
新東除左多沙田河東屯馬線,其餘對外交通惡化中
FF T6擴建、大老山加建新管道,
新增沙田繞道隧道,吐公白石角直達青沙、城隧
大西北都話起更巨型4+4線十一幹線分流九幹、三幹,洪水橋、古洞、新田大開發新需求
搭返81
T6?
問題又嚟
入邊鄉村去東九 荃葵係有需求但偏散,所以先諗夾埋太和圈 直街用大巴一齊做

呢啲點對點村巴式特快,都係上繁啱做 下繁啲人返屋企模式又有好大分別 唔啱行呢套
馬料水-大水坑大老山公路
再擴建係咪要食埋亞公角街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞