連登巴膠怒屌屎水東區過海四線開線無期暨交通page開弱智肛交拖專區

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
仲有10仔
全部都係金大仙狗屋落
907系塞緊吐露港
980X已經行緊獅隧公路轟落田心啦

307/907注定無運行
其實淨係塞新城市嗰段
馬場多數慢車 (~ 50-60km/h 左右)

行大圍迴旋處再上獅隧公路, 再行沙瀝行大老山公路入返吐露港就最順
但呢排大圍迴旋處都好多車行
Sor 我講緊上繁

下繁嘅話埔公擴闊完火車都過海啦
907C加班同抽307車根本魚與熊掌
680X有得盡減先至成就到980X

反而985就真係好似天降資源
只係兩巴想減307同680X行東隧嘅車
分分鐘680X/681P減到無得再減就播680/681
因為要開907D白石角賊車
980X/981P灣北開,680X/681P改金鐘東開
問題變咗聯合道冇咗大隧車
如果75X同75X特班梅花間竹開(甚至將聯合道至馬仔坑迴旋處改跟11K行)有冇得諗?
75X一拆2,75X特班路線取代現有75X,另一條75M樂富填補黃大仙空缺

85 》〉》頻密
岩岩見702頂閘
真頂定假頂係唔係屎水又收車搞到頂閘咋?
學生放學時段
我之前係屎水打工既,而我派車啲原則就係咁: 「屌你老母cut爆」 無錯呀,就係屌你老母cut爆,我就唔撚理咩cutover satisfaction ,次次cut車就係起勢咁cut。15分一班cut到30分一班,20分一班cut到40分一班。30分一班cut到60一分班,其實同唔開車一樣。

我仲好記得,我有個月返左25日工,搶車龔過黎同我講,今個月啲客量跌咗2成6,你知唔知咩事?

屌你老母我撚知咩。
我之前係屎水打工既,而我派車啲原則就係咁: 「屌你老母cut爆」 無錯呀,就係屌你老母cut爆,我就唔撚理咩cutover satisfaction ,次次cut車就係起勢咁cut。15分一班cut到30分一班,20分一班cut到40分一班。30分一班cut到60一分班,其實同唔開車一樣。

我仲好記得,我有個月返左25日工,搶車龔過黎同我講,今個月啲客量跌咗蝕小左2成6,你知唔知咩事?

屌你老母我撚知咩。

幫你改改
直線距離近 但係過馬路兜得黎同四美街落差唔遠
其實諗極都唔明
點解T270可以收得咁平
完敗,除非太和同大埔公路
車客去油站都幾離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞