連登巴膠怒屌屎水東區過海四線開線無期暨交通page開弱智肛交拖專區

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
鳩talk 應該討論超過100版
P263/P269沙田城隧大西北應該都有得做
容大帝經亞公角街、石門、第一城,同大老山公路車程不差太遠
259E post 屯門-將軍澳線爆炸中
唔去九商、觀商、將軍澳工業邨,廢線一條
仲要沿線有新樓
唔同270A/278X 有上水
好多上水鄉村嗰啲小巴會入去
所以基本上唔係淨係100,000人口咁簡單
你唔好話有泥涌十四鄉客轉87D
觀塘道右轉翠屏道限8咪喎
搵咩車行
路牌限呢啲就可以同運吉deal嘅
新樓係77區個邊,不過運輸署靠馬鞍山路加站解決,
更有力飛亞加街、石門
可以開個 沙田交通關注組小編精神健康關注組 page
去鰂魚涌中上環返工嘅乘客收入應該高啲
公屋區去九龍東其實冇乜嘢意思
所以你見我ff條p980都只係serve 烏溪沙同馬市兩個私樓集中區
下?荔枝角好?唔好只係睇長沙灣道, 長沙灣道長荔街巴士站泊滿車, 連巴士都埋唔到站!!

另外, 青山道四線得一線行車, 巴士站巴士被迫在外圍上落車, 全部都要停頓, 塞到死果陣時真係唔差得過觀塘!!

另外, 長裕街左右泊滿車, 巴士連轉彎都轉唔到, 近數年, 荔枝角除了上下班外, 更是消閒區, 所以未來該區一帶將會追上觀塘!!

我地成日都話, 塞車不只是中西區, 觀塘區, 而是全港各區!

重有學校區, 油尖旺區, 深水埗區, 九龍城區, 黃大仙區, 荃灣區, 葵涌區, 將軍澳區, 屯門區!

假日有西貢區, 沙田區, 東涌區, 大埔區, 元朗區, 屯門區, 郊區!!

人地環保署係各區舉辦回收便利點計劃『綠在區區』, 現在運輸署係各區都舉辦道路塞爆計劃『塞在區區』, 非常成功!!
https://www.facebook.com/578722338859492/posts/4005132739551751/?sfnsn=mo
青山道老是倒塞長沙灣道
長荔街巴士站嗰班係DC9 來
碧海藍天出返荔枝角道嗰幾支燈世界級
永遠唔順燈
DC9真係仆街嚟次次都塞住巴士站,唔撚理單黃雙黃“之”字線照停。以後見一隻即開閃光燈影相1823,揾食大撚曬咩
277E囉,天平開到上水廣場就上公路,
一班半班實有客
T270都係16咋
唔關收入事
反而而家好多back office 由中上環搬去九龍東同港島東
中上環無以前咁多人返工
九龍東咁塞車都有得做係因為鐵路唔方便,新界要轉幾次車先到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞