連登巴膠怒屌屎水東區過海四線開線無期暨交通page開弱智肛交拖專區

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
做人唔好咁敏感 爭住對號入座

繼續留係巴迷眼中世界 應該好快和社會脫節
與其負評
不如一眾巴迷諗下點解近年巴士客量下跌 但同時0066客量上升先

乘客用對腳投票 事出必有因
下繁就喺西隧口博吓982x/985仲好過奧運站
實際數據九巴2020年人次同2018接近,一直升
出行習慣改變,乘客流不一定集中傳統返放工同核心時段
東鐵無咗班生蕃搭 係舒服好多
某程度上疫情前嘅0066繁忙時間係超負荷
所以巴士係食咗外溢出嚟嘅客
嗰陣0066快都無用 等5班車嘅時間都喺度 仲要逼到人貼人咁勁唔舒服
依家wfh之後0066係無咁逼
尤其東鐵無咗班生蕃拖gip黨舒適度係高咗好多
又即班有位上
成日都肺炎cut班
巴士頂閘做閘長隨時仲辛苦
鐵路跌幅無巴士咁勁
因為班客會回流搭鐵
日中西鐵企人仲多過東鐵,開同樣班次
人口流動轉移其他區域
eg 290系星期五六靠荃灣3站爆半車
拍得尖沙咀98D
我有fd下繁中港城返大埔有時都揀907C
咁慢㗎
準巨又發作,話點解heathrow無機場巴士出downtown
屌,人地有national express又有tube同TfL rail,邊度使要機場巴士
Gatwick/Luton果啲出central london咪又係靠火車
倫敦行路分分鐘仲快過巴士
屌佢啲巴士個個站停2-3分鐘跟schedule,唔慢就奇
如果1A/42A咁樣行,彌敦道拉曬龍啦
人地係巨ed
佢要Heathrow日間巴士出市區都有嘅,不過係coach

佢完全係高分弱能嘅典型例子
19年跌正常
罷鐵
National express: am i a joke to u?
成日提早收車,關站
跌合理不過
好似有一排係回流巴士
因為少咗塞車
塞得唔勁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞