連登巴膠怒屌屎水東區過海四線開線無期暨交通page開弱智肛交拖專區

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
170未死
你打車牌出黎 搞到我load一load邊架係邊間公司嘅車
應該係PT4204追到前車姐 106厹卡佬之前成日碌車 唔知而家有無改善
新公屋區有幾多返中上環吖,有車主力開去東九 荃葵 可能更好

不過 狗西似乎想做大272p, 兜白石角 荔枝角先入葵涌
170一定唔會死
幾好搵
你信佢?
170 182
已經慢足30年
要快一早唔會搭佢啦

當然我相信客量會再跌, 尤其182
但使唔使取消, 我就覺得未必
減班至大約30分鐘一班就一定㗎啦
頭先放工時間轉車站有成20條魚等98D,排撚到去P3
幾乎全部都係0蚊魚
做佢老母西 摺柒埋算啦
74X系真係做極都唔夠 疫情好返後根本連N車都做得
N307 連CWB都唔停好勇
狗西唔係咁諗吖嘛,咁嘅客量都可以上繁開多班 加埋開回程

下繁睇到240x美孚前客量,狗西仲咁天真以為葵涌客會buy葵涌搭荔枝角上青沙呢種走法
佢似係想做九西版272S姐
如果要做呢個功能
應該加開上繁入大埔 下繁出葵涌班次先正路
而家唔係咩?
自膠,上下繁雙向各開一班 記錯左

但下繁返大埔果班重點想做咩客?荔枝角已經有272E 葵涌大埔客又嫌慢 單靠白石角可以夠客撐到班車?
而家白石角咋早繁南行線如何先
公路段無留意,但葵芳段就見得多 20個客都無

聽聞正上繁時間 白石角去東九係相當唔錯 城隧果條觀察多排先
272s 拉去白石角做上下繁來回應該唔錯
未計蝗通車喎如果之後仲有嘅話
N307/N373唔係又係濕鳩小巴嘈所以唔俾行咩
屯馬線全通之後75x應該好撚慘情
不如俾75x兜埋四美街吊下鹽水
74x/74B彩虹邨之後直上隧道
大家happy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞