膽粗粗試下解釋進擊的巨人結局

184 回覆
213 Like 84 Dislike
講到去北歐神話 點夠你鬥
神作撚又ff 盲撐 煩過閪
作埋做愛故 等睇樓主出始祖h漫
寫到出腸就係教科書cctvb劇咁:我要食飯啦,你原來就係表哥個仔
睇你表演
好既作品就係應該存在較多解讀空間架啦
無論係歌 影 視或文學都係咁
唔通平舖直敘 咩都交待哂先係好作品咩
收結得太急如果可以多幾話補返啲細節就唔洗比人吊
你知宜家既人睇野唔中意思考 最好畫公仔畫出腸
吉克差一步就成功啦
係艾倫開左外掛姐
事實就係大家一直覺得呢套作品想探討一D好高深既議題
好似種族歧視 自由咁
但係無啦啦結尾同你講係為左超渡始祖,佢想睇school days之後先放棄巨人之力
鋪墊又做得差所以先有咁大反差
又未算因為結局去到糞既程度既,普通啦
139完真係無問題 但係點解唔加紙又無人逼佢 139就當有強逼症姐 唔通頁數又有?真係唔明
無知撚一隻,跟唔上潮流的可憐蟲
樓主講緊
對於點解要老母死,我9估一個簡單啲嘅解法

主席受進巨影響,一直都命定論咁行動

之所以要老母死,因為老母死左先夠力影響老豆

主席睇到,迫於無奈要咁做

sorry for 殘體字
神作就唔會咁多人屌鬼 地鳴緊果陣完左比我腦補冇咁嬲
真係慘,咁艾撚由頭到尾都係尤彌爾嘅一隻棋子
要你諗多d先係好作品 每個人睇到既結局同聯想都唔同
因為道路本身就已經將所有尤米爾子民連埋一齊,不論過去未來 咁艾倫有始祖係身入到道路嘅時候佢係入面發動能力,自不然就可以透過道路影響所有尤米爾子民,因為頭先都講過所有尤米爾子民都被道路連接埋一齊
多唔多人屌鬼係受眾廣唔廣影響嘅姐
你試下依家任何一件所謂藝術作品用pop culture形式呈現應該都一樣多人插

咁當然唔係話巨人藝術品,純粹指出多唔多人屌同神作與否無必然關係
神作唔係故事本身,而係各位讀者,創哥將呢份榮耀與大家同享,阿們
有趣全世界話臭 盲粉屎都可以話香
其實有冇人留意到艾倫同係道路每次件衫都係一樣 反而艾爾敏每次都唔同衫
會唔會係艾倫接觸左女王之後 一直用道路翻到過去搵艾爾敏 米卡沙 同其他104期傾 所以係道路入面嘅艾爾敏有細路 青少年時期
另外米卡沙每次頭痛係因為艾倫帶左佢入道路 之後再刪除佢記憶 (阿克曼屬性,所以兵長冇頭痛因為冇搵佢)
去到艾倫死之後啲記憶先俾翻佢地
想問下點解要限139完

好多人都講緊
如果係命定論咁暴政都係必需嘅一環
仲有乜好討論
死忠話咁先好睇同夠悲壯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞