[SPUNK] Apink討論區(72) 祝賀出道十週年!!! 南珠日快樂!!!

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
好耐冇入過嚟
本來好期待10周年fan song
而家個金某無啦啦搞初瓏
希望初瓏支持住
可惜依家冇得飛,如果唔係應該會即刻飛去韓國支持瓏瓏
金某條賤種 仲有韓國班鍵盤戰士心靈上圍毆緊瓏隊同埋我地呢班Fans 佢地先係欺凌者
喊到我好心痛
點解要瓏承受呢啲
珠女youtube延遲出片
十成十關呢單嘢事
我唔覺得係關Production team事所以延遲
真係好撚燥
蝦翁YouTube 今日都可能唔會出片
知道咗件事後尋日唔係好訓到... 好難想像初瓏呢個幾月嚟係點過 好在有其他member陪住
大家記得寫信比佢
已經出咗post下個星期先出
頭先見到好像有update?
想問下大家呢個網係咪真係有講到個間咩筆錄事務所話金某個錄音係冇問題冇經剪輯 可唔可信
https://n.news.naver.com/entertain/article/629/0000076221
d記者收到呢啲猛料梗係會話真㗎啦
唔通會拆台咩 反正最後證明咗係假嘅 對佢哋又冇損失
又係,為左做下新聞
過度擔心
Google翻譯完都唔係好明 有冇解釋下
個人睇法:

段錄音後面cut咗
金某聲稱後面係唔關事
但佢有搞過條錄音我已經覺得有可疑
因為調完先後次序 後面嘅嘢調下去前面 自然有部分錄音唔要得

另外 所謂筆錄事務所收得金某委託 唔通調轉槍頭咩

結論係 Play M手上嘅證據真係好關鍵
我google睇到嘅意思應該係
有個記者話「有人話錄音經過剪輯」但佢認為冇
之後嗰幾段好似都係同上面講過嘅差唔多
無錯
但係唔去到逼不得已公司唔會公開錄音
應該係因為進入左司法程序, 公開證據可能會冇效
相反金某只係想瓏身敗名裂
佢冇呢方面顧忌, 成功帶到網上風向佢已經達成目的
瓏瓏撐住啊,我地仲要等你再黎香港開演唱會架
呢幾日係咁loop返呢個stage同睇返panda打氣果d片先過到
https://youtu.be/zvyQEsqRbAQ
課金咁多年比play m
希望佢地生生性性幫初瓏渡過難關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞