[SPUNK] Apink討論區(72) 祝賀出道十週年!!! 南珠日快樂!!!

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
仲有上年個港場呀....
本身諗住 一係全部續 一係全部唔續
而家雖然無退隊 但硬係覺得少咁個反而唔係幾舒服
其實續都係各有各做咁,只不過定時期待下cb咁

總是像傻瓜一樣說著感謝
因為想說的話只有一句
雖然感到很抱歉 但是請住在我心中的你能接受
這段時間能單獨和你一起就十分滿足了
能夠在一起真的非常幸運

Thanks You 娜恩
娜恩始終都係有比較名氣 廣告多收入多 簽間大公司都唔出奇 希望yg會放佢參與Apink活動
咁當然我都有期望過全續 反而全唔續難度好似仲高
不過都係時侯睇下現實 留係到係咪真係好 留固然開心
但因為留係到而限制左發展又唔係一件好事
就好似恩地咁 我覺得佢出去闖下會更好 不過最後留左都可喜可賀
所以大家唔好唔開心 有個回憶已經很正
呢排見 play m仲 repost 娜恩啲嘢,仲以為佢會續
一見到新聞呆撚咗 光洙下車apink有人唔續 真係唔知點反應

點都好尊重娜恩 但係無咗一個人apink已經好唔同...真係好難接受...
以後係咪冇可能見到6人apink
合約末完便掛念
https://youtu.be/NKA4y13rWuI
傻得我晚上過份祈求明天

仲差個naeun YouTube channel
個十週年專輯如果想睇打歌都唔知今年出唔出到

八婆金
忍唔住喊咗 我仲未去過演唱會 追咗7年 淨係喺韓國見過一次恩地 次次香港開con 我都唔喺到 到前年終於趕到翻黎睇瓏美 係咁delay 最後冇埋 演唱會又取消埋
尋日izone 又解散 今日就收到呢個通知 傷心死
如果演員嘅話yg的確唔差嘅 應該可以接多啲作品
playm冇乜演員所以去yg嘅話應該可以發展得唔差
我諗佢應該真係想專心行演員路先會離開playm
同埋而家6個都基本上都專心個人活動 個個忙到咁 就算喺同一間公司都難就時間 所以應該影響不大
娜恩
但係仲返唔返到黎做歌/con先得架?同人地其他歌手撞期仲放你返去咩

同埋apink唔計恩地,個個都好主力拍 YouTube咁.....
始終得恩地先會繼續向歌手發展 其他人應該都係其他方向架la 拍劇又好拍戲又好拍綜藝又好 繼續支持la
遺憾
我第一次睇完港場就中曬毒 第2年自己飛去睇韓場
睇完你咁講
個心定左同時因為佢地為我地付出
就算過第間公司都要為我地傾掂條件先過
而感動左 已經少少眼濕濕
希望一齊都係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞