[SPUNK] Apink討論區(72) 祝賀出道十週年!!! 南珠日快樂!!!

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
好難受...
我都睇到,真係激L 死我
想入嚟為你地打氣 希望你地捱得過同埋要信邪不能勝正加油
屌,冇仔細了解來龍去脈既肯定睇完當左真啦會
正想講 果個page係咁帶風向攻擊初瓏係咩事 睇完嘢都做唔到好心痛
其實入左法律程序未同要打幾耐 拖太耐俾人帶走哂風向 影響好多野 唔死都一身潺
我呢幾日都係諗 若然瓏隊真係有做過
佢一定會即刻退團 因為我地都知Apink成員係佢最重要嘅人 佢唔會想破壞Apink
瓏隊重視Apink呢一點相信大家都清楚

正因為瓏隊冇做過 所以瓏隊冇即刻退團
金某條賤種做咩小動作我都唔會信
集氣 金某不得好死
好認同 以佢性格一定一個人頂硬上同埋盡力去保護Apink
所以佢以免愈描愈黑,怕影響到Apink
瓏隊你一定要頂住
我覺得未必會退團
不過至少會立即出聲明道歉
好似之前irene鬧人咁,道歉完依家件事都淡曬
肯企硬我相信件事一定金某講嘅有出入
呢個真,啲野拖太耐對件事冇好處
大家同瓏都辛苦
個人開始擔憂 有d神經衰弱😭本身仲好開心等10周年
個page仲要置頂咗個post已經有好多人被成功帶風向

已檢舉
替初瓏出頭打人,靠害咩
你話個啲周邊娛樂新聞網9up copy and paste 就算
呢個page 係好多有人睇 檢舉too
點檢舉
個post有97萬likes...留言已經好多人話佢唔講埋PlayM立場 佢依家仲置頂埋個post真係唔知咩居心
Facebook 搵韓星網 然後檢舉個置頂post
大家一齊檢舉
算唔算好心做壞事
知佢係想100%講返出個真相
點解呢啲事要發生係瓏身上
但相信最後會無事的
撳個post右上嗰三點 之後撳檢舉
耐無用fb 搵左好耐
拖咁耐有少少想playm放證據岀黎澄清
就算之後證據告唔到佢都算
起碼可以減少人帶風向同APINK可以正常活動
恰我瓏 俾著我打到佢入ICU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞