[SPUNK] Apink討論區(72) 祝賀出道十週年!!! 南珠日快樂!!!

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
419係星期一
無得捕住佢岀fansong
https://youtu.be/noAEHaVGMaA
今次到撚呀珠女
真係個個都要拍一集
星期日晚11點
睇到好老尷
唔係星期一5點咩ig 係咁寫
係 啱啱見到想上黎更正你已經答左
想問有無人訂咗十周年周邊都係送唔到

Track物流個網話unsuccessful delivery due to absence of addressee 但我買果陣有填address 有無人都係咁?
唔係解話你無人係屋企簽收
唔知一陣十一點會唔會有嘢出呢
岩岩先睇返普美上我結
頭半段都覺得幾sweet, 好似嫁緊女咁
睇到一半手痕去google左個崔泰俊先知佢同鄭俊英係死黨
即刻覺得個男既好猥瑣, d行為好有機心
真係唔忍心睇落去, 快d放開我普
好想全部成員都有個好歸宿
崔泰俊係幾靚仔但個樣都似 pk個類
個人覺得
依套唔好太認真la肥波好明顯一直拎黎宣傳首歌
同當初娜恩個陣比真係
開頭都見佢有d心思
個樣又斯斯文文咁
真係覺得同普美幾襯
睇到中段開始覺得條友好刻意
好呃妹妹仔feel
之後知道佢群埋鄭俊英到
仲要聽講佢接我結果陣傳聞已經同朴信惠一齊緊
即刻好頂唔順

btw, 次次apink member有鏡頭果陣都笑到pk
思地瓏夏榮d表情仲有珠女d吐嘈
同當初娜恩個陣比真係<--呢句咩意思可唔可以講多d

仆你個街
利申先我係apink新粉
係咁見到d人話娜恩當年比人黑得好慘
個泰撚冇幫手出聲仲要撇清關係
聽到都心up
shinee一個都唔識但係搞到我好憎泰撚
個陣一開始因為兩個團人氣差好遠
而nonono 又末出
令娜恩比shinee fans黑
之後出左nonono 好左少少 但仲有人黑
所以冇拍之後兩個見到都扮唔識
唔似地b 同key咁
所以娜恩輯我結我點都唔會睇
有時見到彈幕咩初戀cp都會燥燥地
坦白講我覺得當初有一部份係靠地b拍劇同娜恩先令多d人識apink
雖然有部份男團fans真係黑得好癲
的確娜恩嗰時嘅wgm係吸到飯嘅
不過到波嗰時已經冇人睇 個節目都就執咁滯
無用的,以前都有whatsapp 谷,已沉底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞