[SPUNK] Apink討論區(72) 祝賀出道十週年!!! 南珠日快樂!!!

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
朴初瓏方:“不承認學暴,錄音只摘錄了部分內容,惡意歪曲事實”

以下是公司立場:
關於最近報導中出現錄音,在此我們向大家傳達我方立場。
金某只摘錄了部分錄音,惡意歪曲事實。
第一次通話時,金某曾進行了威脅性的聯繫,並說出了與事件無關,且不是事實的私生活的事,做出了令人困擾的突發行為。 首先,朴初瓏沒有詢問詳細內容​​,只是邊聽邊道歉。 因為過去的確有過交情,也有過矛盾,所以沒有詢問緣由就道歉了。 但對暴行我們不予承認。 後來金某要求見面,並協調了日期。
金某按照過去一個月多來一直威脅的內容,公開過去的照片,摘錄部分內容並加以利用,這與朴初瓏的“是否施暴”事件本質毫無關係。
我們也有第一次,第二次錄音。 我們也向警方提交了所有錄音記錄和證據資料。 我們本想按照法律程序查明真相,由於金某製造出的惡意報導不斷,本當盡量不說不必要的話,但如果有必要,我們也將公開錄音內容。
(cr naver)
金某落地獄 咪再老屈瓏隊
寫得幾好
首先將飲酒件事同80划清界線
而且公司應該真係有證據係手
證明到條仆街威脅瓏隊
如果之後有更多以前嘅熟人出嚟幫手澄清
咁就可以還到初瓏清白
咁多單爆料PlayM覆得算最快
不過依家搵網民輿論黎搞你 點澄清都實有人唔信有排搞
點都有d黑粉等左依個機會好耐 只希望瓏隊唔好太唔開心影響十週年
淨係連登講呢單新聞嘅post都知道有好多痴線佬,何況黑粉
希望阿粉撐住,已經無咩同期女團可以一齊活動。
其實我都預咗10周年會泡湯
但係呢啲真係冇乜所謂
最緊要人冇事
其他嘢等件事過咗去先搞都未遲
瓏瓏一定唔會想自己影響到隊員/公司
但慘在要佢承受住咁多不實嘅報導
同時間又要撐住十週年啲活動
支持隊長
https://twitter.com/our_apinkk/status/1379686211346833409?s=21
見Twitter 暫時靜靜地等進展 唔好俾咩hashtag 周圍鬧交果啲
唔識韓國法律 但見話錄音公開的話上到庭會無效

10年時間唔容易
條pk cut頭cut尾屈瓏
PlayM 今次醒目 兩次都錄哂音
自己睇韓國啲forum google translate 到唔開心
雖然playm真係幾廢 但依單嘢處理得算係咁
呢排我連公海都唔敢去 淨係mon呢個post
Same 係呢到圍下爐算
最慘係件事完,但班網友講啲嘢已經傷害咗人啦屌,次撚次都係咁,跟著有證據證明清白就改風向,好撚仆街
係,因為講撚完唔洗負責任
而家做嘅剩返個等字。。
肯改風向算好啦,平時最叻扮無嘢等攻擊下一個人,告佢又扮慘鬧返你轉頭
更加證明條仆街係老屈
根本上就係想借d keyboard fighter誅死瓏
呢d仆街坐一世就啱
有返咁上下年資既panda既知瓏隊由出道到依家既言行係點 咁樣俾人屈真係r曬頭
擺明係想用輿論搞瓏瓏
啲相係都要等到10週年先曝光
跟住用啲錄音去維持傳媒同論壇嘅口誅筆伐
擺明就係精心嘅佈局
想打破Apink嘅形象
唔知韓國打官司要搞幾耐先完?
希望快d無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞