[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好開心公廁換牌技就收皮

賊仔招技?點收皮
仲未用到賊仔

等價交換改左了
要發動技能 就要付出1000血
好開心公廁換牌技就收皮

賊仔招技?點收皮
仲未用到賊仔

其實我反而想知點解收皮...扣2000但如果可以打出高牌差其實都唔係好驚姐 ?

我睇唔明佢啲中文
係好似命抽咁扣左2000先發動
定主動扣1000發動
好開心公廁換牌技就收皮

賊仔招技?點收皮
仲未用到賊仔

其實我反而想知點解收皮...扣2000但如果可以打出高牌差其實都唔係好驚姐 ?

我睇唔明佢啲中文
定主動扣1000發動

被動技
好開心公廁換牌技就收皮

賊仔招技?點收皮
仲未用到賊仔

我睇唔明佢啲中文
定主動扣1000發動

被動技

被動咁金星咪等於無影響 ?無記錯cost都計呢類技..

都差好遠喇
起手得波波
好開心公廁換牌技就收皮

賊仔招技?點收皮
仲未用到賊仔

我睇唔明佢啲中文
定主動扣1000發動

被動技

都差好遠喇
起手得波波

納祭好似可以轉平衡納祭果D
金星就真係好似無計

重新開始?

我睇唔明佢啲中文
定主動扣1000發動

被動技

都差好遠喇
起手得波波

納祭好似可以轉平衡納祭果D
金星就真係好似無計

重新開始?

重新開始三張金星加突擊指令
個bug fix左
宜家改時間冇用

今日戰績

今日玩守墓蟲蟲神鷹都唔太順
9砌左一套磁石反而連贏1x場上白金
發現歡樂場都有大把齊牌神鷹,想玩fun deck 都被屈機

2隻係場上係未可以互保?

好似唔係
兩隻啦啦隊都係可以打晒兩隻好似

今日玩守墓蟲蟲神鷹都唔太順
9砌左一套磁石反而連贏1x場上白金

家下金區都一堆對手有kog logo

金區撞過3-4次上過10次遊戲王個logo嘅人
不過嗰班反而會玩fun deck
城之內真係超級好打

應該兩張都可以互保.因為佢唔係寫「除[真紅眼的兇星龍]以外的」

我諗唔會啦
咁兩隻出曬黎防守表示 咪贏硬

應該兩張都可以互保.因為佢唔係寫「除[真紅眼的兇星龍]以外的」

我諗唔會啦
咁兩隻出曬黎防守表示 咪贏硬

兩隻出曬有D難度
同埋納祭應該吸到

好似唔係
兩隻啦啦隊都係可以打晒兩隻好似

啦啦隊係除「引導勝利的芙雷雅」以外的天使族
姐係同名卡唔得

呢隻係除「此卡」以外的真紅眼怪獸,係指呢個獨立個體以外既任何真紅眼都得,包括同名

姐係得除外 同 納祭破到?
頭先打見到條友用 空手道人x閃光劍x通往密道
空手道人變2000攻 之後可以直接打玩家 +可攻擊兩次 無陷井卡擋就直接ko 幾有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞