[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
幸運降臨幾時nerf,係咁聖杯跟住開貪婪之壼無限loop,街市d呀婆都識贏啦

幸運降臨都要搞
幸運降臨幾時nerf,係咁聖杯跟住開貪婪之壼無限loop,街市d呀婆都識贏啦

幸運降臨都要搞

本來對呢招無咩野,但啱先見倒有人聖杯+貪婪之壼無限loop,源源不絕資源wo

計埋鏡壁秒唔到佢就唔好打到佢少過1000咪得

幸運降臨都要搞

本來對呢招無咩野,但啱先見倒有人聖杯+貪婪之壼無限loop,源源不絕資源wo

我本來控到佢千幾,但見佢之後判4次都中,我以為佢已經開咗技(我唔記得幸運降臨係1000定2000以下),心急一打埋去之後佢就開始表演無限抽牌combo

999以下

幸運降臨都要搞

我本來控到佢千幾,但見佢之後判4次都中,我以為佢已經開咗技(我唔記得幸運降臨係1000定2000以下),心急一打埋去之後佢就開始表演無限抽牌combo

999以下

你唔好多 依家好少人用幸運技
因為俾人睇穿勝率不高

大部份人用城之內都係最後賭注

幸運降臨都要搞

999以下

因為俾人睇穿勝率不高

如果迷宮出地雷蜘蛛

999以下

因為俾人睇穿勝率不高

如果迷宮出地雷蜘蛛

機會唔低但可能係打分得一張

點解唔推埋雙人協 2人對2人除咗迷宮兄弟仲有面具
新手一問:
新手應該抽咩卡包?
同埋喺邊度攞多啲卡, 好多基本魔法卡卡包都冇,同埋其他卡可以係邊到攞
依家階層10
thank you
個40lv城之內唔知發唔癲,先將張反射裝置(加300攻同對方一半攻個張)裝落我隻怪度,再用張有條龍噴火的魔法卡爆張裝甲扣佢自己800
個40lv城之內唔知發唔癲,先將張反射裝置(加300攻同對方一半攻個張)裝落我隻怪度,再用張有條龍噴火的魔法卡爆張裝甲扣佢自己800

懶得刷
就咁用白頭deck 4000分就算
(用技變100血加分夠4000)

新手一問:
新手應該抽咩卡包?
同埋喺邊度攞多啲卡, 好多基本魔法卡卡包都冇,同埋其他卡可以係邊到攞
依家階層10
thank you

究極龍>流星黑龍,其他是但
升階同升人物拎石,有sale 時買15蚊3+1sr 包

唔課金嘅最好唔好亂抽
可能專攻某啲主流卡組算
新手一問:
新手應該抽咩卡包?
依家階層10
thank you

建議抽左ultimate rising 突擊指令 龍捲 粟子球同埋 neo impact 鏡壁

新手一開始都係玩恐龍deck 最易上手
新手一問:
新手應該抽咩卡包?
依家階層10
thank you

建議抽左ultimate rising 突擊指令 龍捲 粟子球同埋 neo impact 鏡壁

但係其他deck啲基本卡可以係邊到攞,例如海馬人,奈落果啲?
新手一問:
新手應該抽咩卡包?
依家階層10
thank you

但係其他deck啲基本卡可以係邊到攞,例如海馬人,奈落果啲?

未有奈落啦 就算隻game 出落穴都破壞平衡
海馬人 係卡片交換商買
新手一問:
新手應該抽咩卡包?
依家階層10
thank you

未有奈落啦 就算隻game 出落穴都破壞平衡
海馬人 係卡片交換商買

唔該ching

點做到架
我自動打 無睇到 睇返都唔明點解可以有362傷

手足用左反射甲?
新手一問:
新手應該抽咩卡包?
依家階層10
thank you

恐龍仲廢過水deck,現階段感覺軍曹恐龍已係極限

手足用左反射甲?

我無反射甲呀 就算有會整到咁既數字咩
可能今朝太早問無人應
依家想再問多次

之前一直都係auto打下ai 儲下卡
但係依家想認真打下活動唔夠同唔多識打
想請教下,我依家抽晒海龍,藍眼究極龍,暴君龍,鳥獸卡包入面d卡, 無重置過
係咪組唔到一個有用少少既卡組? 之後應該抽咩好, 或者有咩方向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞