[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
stage55用闇遊打海馬1500點效果傷點做到,魔導獸跟本捱唔到咁耐
stage55用闇遊打海馬1500點效果傷點做到,魔導獸跟本捱唔到咁耐

求其用聯合不求刷分過咗咪算

都試過,啲卡都係唔夠快上晒手...

1900攻+異次元+手掣根本屈機,一起手一定有

1900攻+異次元+手掣根本屈機,一起手一定有

墓守隨從 審神者 大屁股 手制 聯合或者繼承就過左
改左技之後白金10場有6-7場都係守墓
反而神鷹都冇埋

依家玩緊依副好爽

好快變成新meta

迷宮兄弟可能係繼杏子之後既mvp

岀門神刷卡又得三星down pvp又得

如果對面高攻又點打?

呢副招得一定快過對面
人地招高攻怪一張看破就爆左佢隻怪啦
白金升傳奇要幾連勝
仲有傳奇升王又要幾連勝 有無講到

痴線 屈到 三星降加二重召喚 一回合就兩隻7星
二回合就三隻7星
好在下一回合抽到光頭佬反cup

依家玩緊依副好爽

好快變成新meta

如果對面高攻又點打?

呢副招得一定快過對面

紅眼復活都未跌過
又黎呃錢
宜家遊戲王應該勁難上

白金都難
佢老味仲出傳奇

最盡都係上過白金,睇黎我永世都唔使上遊戲王
又黎呃錢
宜家遊戲王應該勁難上

白金都難
佢老味仲出傳奇

白金同遊戲王其實實力差距好少
只要唔怕燒時間
幾粒鐘係咁打實上到
又黎呃錢
宜家遊戲王應該勁難上

白金都難
佢老味仲出傳奇

只要唔怕燒時間
幾粒鐘係咁打實上到

係 其實上到白金嘅人都係遊戲王level
上唔到係因為輸時間
又黎呃錢
宜家遊戲王應該勁難上

白金都難
佢老味仲出傳奇

只要唔怕燒時間
幾粒鐘係咁打實上到

上唔到係因為輸時間

未必嘅
白金1同白金3都差好遠
又有d牌跟本連贏唔到5po
好似蟲蟲呢d
但上白金3都唔難

依家玩緊依副好爽

好快變成新meta

如果對面高攻又點打?

呢副招得一定快過對面

紅眼復活都未跌過

紅眼復活5場先用到1場
可以自己微調加個手制/鏡
紅眼復活5場先用到1場
可以自己微調加個手制/鏡[/quote]

同埋依副野係俾啲無課,冇2千手2雀但係刷到三看破
嘅人用
又黎呃錢
宜家遊戲王應該勁難上

白金都難
佢老味仲出傳奇

只要唔怕燒時間
幾粒鐘係咁打實上到

上唔到係因為輸時間

未必嘅
白金1同白金3都差好遠
又有d牌跟本連贏唔到5po
好似蟲蟲呢d
但上白金3都唔難

如果寄生蟲技可以固定放3蟲,我覺得可以有機挑戰遊戲王level,上季玩好多時白金3差少少就贏
紅眼復活5場先用到1場
可以自己微調加個手制/鏡

同埋依副野係俾啲無課,冇2千手2雀但係刷到三看破
嘅人用[/quote]
無2千手但係有兩雀同3看破係咪用返白龍?

咁我寧願玩黑龍,穩啲
但係都可以試下白龍加限定解除,但係都係好睇手神

咁我寧願玩黑龍,穩啲

頭先試咗幾場pvp卡到pk

咁我寧願玩黑龍,穩啲

次次都白龍看破上晒手都無白龍騎士

咁我寧願玩黑龍,穩啲

次次都白龍看破上晒手都無白龍騎士

冇是但一邊仲邊過黑龍同腎石黑魔導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞