[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
無2千手但係有兩雀同3看破係咪用返白龍?

咁我寧願玩黑龍,穩啲
但係都可以試下白龍加限定解除,但係都係好睇手神

頭先試咗幾場pvp卡到pk

次次都白龍看破上晒手都無白龍騎士

冇是但一邊仲過黑龍同腎石黑魔導

咁我寧願玩黑龍,穩啲

冇是但一邊仲邊過黑龍同腎石黑魔導

玩民藝龍仲好

咁我寧願玩黑龍,穩啲

冇是但一邊仲邊過黑龍同腎石黑魔導

玩民藝龍仲好

民藝龍無換呀,可能都係黑龍快
依家龍DECK主流都係3尖兵幻影龍踩做膽
其他太唔穩定
其他太唔穩定

尖兵個效果會唔會太難用,雖然1700攻係最高攻細怪
呢個星期城之內無出過虹包
其他太唔穩定

可以掉民藝龍 招白龍
其他太唔穩定

可以掉民藝龍 招白龍

永久+300效果已經算好好
其他太唔穩定

可以掉民藝龍 招白龍

永久+300效果已經算好好

要空場先出到民藝效果 所以冇乜用
一日迷宮佬出嘅虹包已經多過城之內
打左咁耐得兩包都混吉嘅
打左咁耐得兩包都混吉嘅

城之內難打好多
打左咁耐得兩包都混吉嘅

城之內難打好多

分數都係6,7000分
mk仔出金包多
係咪有外掛?次次就贏果陣先斷線
點打神鷹?用守墓成日俾人拆後場

神鷹殺手保安球
點解咁少巴絲玩融合

蝕卡
你4張卡
分分鐘俾人一張突擊 家破人亡就冇左

神鷹殺手保安球

未必抽到

打神鷹最好有二重直接召審神,你唔落後場,你D細怪好難頂住佢D細怪,你落後場又白白比佢換走一張
靈交長老都無咩用,佢下RD又召過隻高體質怪你都唔會好敢攻佢,不過善用光頭刷牌差都有計既

有時卡一卡牌就空晒場

神鷹殺手保安球

未必抽到

守墓洗乜後場
一係就手制佢出黎就轉左佢防

佢係咪改左
而家迷宮兄弟40LV第二round一定打到4千
魔導獸刷唔到

佢係咪改左
而家迷宮兄弟40LV第二round一定打到4千
魔導獸刷唔到

首天已經係咁 佢唔otk你係你好彩
想穩轉公廁少女啦
依兩日打迷宮40lv係咁出錢
連屬性都少見,係咪運吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞