[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

恐龍一定勁過水先
就算之前水deck強勢嗰期突指恐龍都屌打水隊
btw 宜家新手最好緊係玩海馬+幻影龍+民藝龍 deck
最少冇咁怕陷阱卡先

係咩?依家場地好易爆,恐龍無場地仲弱過高攻怪雜deck,反而水隊仲有海。再講突指得3張,水隊又一樣可以玩突指水隊,依家仲有隻1700攻怪添,感覺水隊進步左,恐龍仲冇咩變化

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左
何況玩突指 你放幾張1700-1800攻白卡入去等爆左場地都夠人抽就ok

新手deck 姐 上到白金其實兩副都係廢架啦

只不過組恐龍果堆卡 唔洗特別刷傳送門
而突指 軍曹 鏡壁 就算之後唔玩恐龍 都一定有用 我先叫新手玩恐龍姐

其實突指恐龍好彩冇撞到神鷹
都有機上到白金頭黃金尾
但水隊上到黃金都偷笑

水一定上到黃金
但白金就唔得

你呢副咪又係屈到3隻1900攻
恐龍有6隻1900
何況海龍廢係廢在轉防就玩完
講真而家仲玩水隊玩水魔神仲好

係屈1900攻啦擺明
但實上到黃金喎
我係反對你話上唔到姐

係咩?依家場地好易爆,恐龍無場地仲弱過高攻怪雜deck,反而水隊仲有海。再講突指得3張,水隊又一樣可以玩突指水隊,依家仲有隻1700攻怪添,感覺水隊進步左,恐龍仲冇咩變化

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左
何況玩突指 你放幾張1700-1800攻白卡入去等爆左場地都夠人抽就ok

而突指 軍曹 鏡壁 就算之後唔玩恐龍 都一定有用 我先叫新手玩恐龍姐

其實我覺得新手不如買個AC好過 唔刷返起碼2個月都砌唔倒一副PVP deck

呢個一定唔好 除左日日機械式刷卡刷技 呢隻game都無乜好做
好似我地呢啲一開ser 已經玩 半年唔夠已經乜都刷齊哂
新手仲買人account 咪棄game 棄得仲快

唔好買ac 之後啲卡愈嚟愈勁
留翻啲人升拎石好過
我地呢啲舊玩家升爆晒
一嚟無石 兩黎悶到game都唔想開

依家開game 每季都係升到白金 刷兩下城之內就關返
路人都唔打,遊戲王又太哂時間上

一樣 我每季都正係上白金拎石
城之內我直頭無刷
用白龍deck打有4000分就算

上到kog都係得50石 完全冇動力上
係季尾先會係咁椅衝下 衝2-3次衝唔到就算

我玩咗2個月都已經覺得好累
不過刷夠卡打PVP都幾過癮既

不過我就算神鷹/納齊左卡都好少玩
砌多幾副其他冇咁主流嘅deck轉住玩起馬冇咁悶

恐龍一定勁過水先
最少冇咁怕陷阱卡先

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左

都有機上到白金頭黃金尾
但水隊上到黃金都偷笑

水一定上到黃金
但白金就唔得

恐龍有6隻1900

係屈1900攻啦擺明
但實上到黃金喎
我係反對你話上唔到姐

有時間實上到嘅
銀場贏2次升輸3次先跌

恐龍一定勁過水先
最少冇咁怕陷阱卡先

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左

都有機上到白金頭黃金尾
但水隊上到黃金都偷笑

水一定上到黃金
但白金就唔得

恐龍有6隻1900

係屈1900攻啦擺明
但實上到黃金喎
我係反對你話上唔到姐

水deck白金都上到啦

恐龍一定勁過水先
最少冇咁怕陷阱卡先

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左

都有機上到白金頭黃金尾
但水隊上到黃金都偷笑

水一定上到黃金
但白金就唔得

恐龍有6隻1900

係屈1900攻啦擺明
但實上到黃金喎
我係反對你話上唔到姐

水deck白金都上到啦

kc盃前就上到嘅

恐龍一定勁過水先
最少冇咁怕陷阱卡先

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左

都有機上到白金頭黃金尾
但水隊上到黃金都偷笑

水一定上到黃金
但白金就唔得

恐龍有6隻1900

係屈1900攻啦擺明
但實上到黃金喎
我係反對你話上唔到姐

水deck白金都上到啦

kc盃前就上到嘅

係難少少啫,其實水deck仲係中階deck黎,前提你齊咭既話

但軍曹恐龍就一定仲係上階deck囉,砌得好基本同其他deck都55波

恐龍一定勁過水先
最少冇咁怕陷阱卡先

水隊場地咪一樣爆得
爆左場地 海龍又廢左

都有機上到白金頭黃金尾
但水隊上到黃金都偷笑

水一定上到黃金
但白金就唔得

恐龍有6隻1900

係屈1900攻啦擺明
但實上到黃金喎
我係反對你話上唔到姐

水deck白金都上到啦

kc盃前就上到嘅

呢D賺唔倒咩牌差又無檢索既deck打PVP會好痛苦

水deck海龍至少2~3,上kog就真係唔得啦,投資其他deck好過
終於刷到長老女巫光頭老各二,但係無靈交無二重 無得玩墓守
係咪bug黎? 對面幫我隻oz上左弓,但係我無得直接攻擊,幾round都係咁

對面上係冇得直攻
唔係bug
睇黎好多老手都棄game
呢排d留言都係新手多
呢排d留言都係新手多

應該係擺 無棄
因為更新得太慢
老手已經無乜好討論
係咪bug黎? 對面幫我隻oz上左弓,但係我無得直接攻擊,幾round都係咁

對面上係冇得直攻
唔係bug

下 乜咁屈嘅咩

我都覺得好仆街
有乜理由扣攻生效buff唔生效
呢排d留言都係新手多

應該係擺 無棄
因為更新得太慢
老手已經無乜好討論

新手都覺得出得太慢

對面上係冇得直攻
唔係bug

下 乜咁屈嘅咩

我都覺得好仆街

●裝備怪獸的攻擊力下降1000分。裝備怪獸可以直接攻擊對方玩家。
◇發動時選擇1只符合條件的怪獸(取對象)
◇給對方怪獸裝備的場合,那隻怪獸可以直接攻擊以那隻怪獸控制者來看的對方玩家。
上網睇實卡解譯明明係得
呢排d留言都係新手多

應該係擺 無棄
因為更新得太慢
老手已經無乜好討論

新手都覺得出得太慢

近3個卡包都影響唔倒PVP生態乜制

3鏡壁+3栗子仲夠唔夠鳩拆打上遊戲王

同埋要3長老3光頭

啱啱齊咗3光頭

對面上係冇得直攻
唔係bug

下 乜咁屈嘅咩

我都覺得好仆街

●裝備怪獸的攻擊力下降1000分。裝備怪獸可以直接攻擊對方玩家。
◇發動時選擇1只符合條件的怪獸(取對象)
◇給對方怪獸裝備的場合,那隻怪獸可以直接攻擊以那隻怪獸控制者來看的對方玩家。
上網睇實卡解譯明明係得

唔係bug,一直都係得裝自己先可以直接打

同埋要3長老3光頭

啱啱齊咗3光頭

長老2張夠啦
用光頭檢索
最多加塊石板
長老combo一場都未必出到一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞