[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
家破人亡算唔算神卡

一見納即用

你張家破人亡上到手快啲定對家召到納祭快

你D慨念都吸收得幾快

咩概念?

呢隻game反制難過堆combo

哦,我都係照計啲卡個比例邊個快啫

不過隻game啲反制卡真係太少

你D慨念都吸收得幾快

咩概念?

因為隻卡game 仲係bb階段

會唔會開5個位呢唔知

你D慨念都吸收得幾快

咩概念?

得20張卡一定係同人鬥快出combo好過反制人地套combo,等得黎都死咗,唔關係咪bb階段
利申鳩up
新手想請教下暴君龍有咩片好用
新post留名
城之內去到24號先完仲有成六日
新post留名

想佢快啲完

打幾多分, 城之內都唔撚跌閃.. 做乜鳩

30lv未試過跌
如果無雙人決鬥,不如唔好出
可以揀道門打,唔係揀打兄或弟咁白痴嘛

雙人決鬥係大絕黎,一代唔係好多pair

個drop rate
打左咁多日先得一張6,7星騎士同一張流星龍
屌 馬利克呢
出兩條睇完都冇引象嘅契弟做乜撚
屌 馬利克呢
出兩條睇完都冇引象嘅契弟做乜撚

除時出埋木馬都唔撚出佢
有三張納際
但感覺放兩張已夠
啲城之內死哂去邊

今朝輸咗場40

六個鐘冇出過城之內

咩概念?

得20張卡一定係同人鬥快出combo好過反制人地套combo,等得黎都死咗,唔關係咪bb階段
利申鳩up

D反制手段一係好蝕卡...一係唔夠泛用,點都唔著數

以前實卡,
劍鬥/bf/二重光果啲,
一開局一隻怪四張後場
又係另一種痛苦
啲城之內死哂去邊

今朝輸咗場40

六個鐘冇出過城之內

你係咪用緊城之內啊
新post留名

想佢快啲完

由於官方提供活動資料不足,活動延長至28號
新post留名

想佢快啲完

由於官方提供活動資料不足,活動延長至28號

唔撚係呀嘛
如果無雙人決鬥,不如唔好出
可以揀道門打,唔係揀打兄或弟咁白痴嘛

雙人決鬥係大絕黎,一代唔係好多pair

似兩個當一隻角色多d,好似三國殺咁
唔係幾信刷npc都整雙人決鬥

睇下一陣nico生放送有咩講
究竟我而家應該追二重定追突指
邊撚到有咁多石呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞