[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
淨係上白金1都已經難到pk
個個都咁屈
打到白金都仲有傻仔

(我龍尖2500攻)

痴撚線架
扣血deck一局燒人3900血
打條jer咩

你應該慶幸佢fuck draw 無otk你

對家都係同你玩大細je

起手一唔掂兩rd 收皮

有咩咁唔公平

你話遲d 岀火炎地獄果d 就話je

利申: 一決過人地近百局

如果佢唔係第一局有第二張聖杯抽錯左
我已經死係第一round
新個張2900攻惡魔點睇
防手掣防突指

勁吖

召到佢出黎你味死再同我講

Agree

覺得6星張魔法師勁啲

暫時睇的確係,長遠睇冇可能

用迷宮招新技三星出點睇
新個張2900攻惡魔點睇
防手掣防突指

勁吖

召到佢出黎你味死再同我講

Agree

覺得6星張魔法師勁啲

暫時睇的確係,長遠睇冇可能

用迷宮招新技三星出點睇

自膠8星
痴撚線架
扣血deck一局燒人3900血
打條jer咩

我試過幾次俾人第一回秒啦
Btw一決生死deck真係無視新卡
咁玩可以玩到隻game執都唔洗換deck
岩岩用有10張細怪deck
抽到第8張都抽唔到細怪

N年前唔識玩用8張細怪deck
用命抽技睇牌 頭11張都無細怪

想問下
槍龍如果有3,雷魔神洗唔洗換走?
大怪數目會唔會太少?
天譴擺兩張,3張補血蟲用作丟牌用,但3張會唔會太多?
最後想問後制夠唔夠

想問下
大怪數目會唔會太少?
最後想問後制夠唔夠

啱啱白金3打RANK見倒條友果副仲屈
降階召黑魔女跟住2張賢者之石召2隻黑魔導,一RD3隻大怪

三星差唔多破曬現時所有deck
擲銀真係好撚on9
四分一咪當四分一
擲撚咀十次一次都唔中你玩鳩我?

想問下
大怪數目會唔會太少?
最後想問後制夠唔夠

咁嘅話要幾多張黑魔女?
賢者之石係咪2張就夠?
又斷幾次線,學人搞世界賽,含啦
發現依家歡樂場已經唔係玩fun deck
個個都齊牌神鷹,又齊鳥面又齊3突擊,唔講仲以為自己打緊rank

想問下
大怪數目會唔會太少?
最後想問後制夠唔夠

三星差唔多破曬現時所有deck

三星幾特別下,之前meta果D deck都係鬥牌差,邊個越賺嬴對手多D牌先就越大勝算。三星表面上係無點賺多牌,但要破佢D上怪你多數都要2張牌,而且本身慳返D祭品,多咗機會放+抽倒保護卡,對方起手好難抽倒破解組合,同埋如果係黑魔導三星,放利真同青龍士檢索壓縮,打持久戰一樣困難

加埋千把刀
迷宮兄弟完全無刷既意欲
刷夠分依家完全唔想打
auto deck唔夠57路人大力
同埋點過小紅帽3500分
auto deck唔夠57路人大力
同埋點過小紅帽3500分

紅帽你試下叫人send 1000hp俾你再用cost0召究極龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞