[I/A] 遊戲王 Duel Links(20)城之內你好撚好打?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
諗降三星呢個技嘅官方人員個腦真係裝屎
呢個技一定失衡
呢個技一定失衡

佢應該唔記得有回血卡
尤其係果實
仲有二重
呢個技一定失衡

佢應該唔記得有回血卡
尤其係果實
仲有二重

我都想要果實
遲d盃賽實一堆降三星,有冇咩卡可以專針大怪或者打亂到節奏?

白龍 先set 四星蟲 黃泉船
隻game 越黎越悶。。。

隻game咁大改變你都覺悶
其實你想要d咩

琴日reddit搞完比賽, 降三星連頭4都入唔到

琴日reddit搞完比賽, 降三星連頭4都入唔到

既得利益者又開始吹廢自己副deck

其實你想要d咩

日日一開就auto duel, 跟住就打迷宮, loop 2/3次就一日
希望快d出新卡

其實你想要d咩

日日一開就auto duel, 跟住就打迷宮, loop 2/3次就一日
希望快d出新卡

今日見仲有8百幾條key諗住打迷宮刷下石刷下技,點知有9成既箱都係錢
不嬲卡game主力都係pvp架啦~

對面係大鎗就玩完 只掟幣唔打
其實要連贏5場真係有d運
其實要連贏5場真係要有d運

正呀夾埋都係刷咗一千條key左右
依家係咪無deck可以對付到降三星
我已經整咗好多deck打都劣勢
求助! 混沌魔術師食唔食審神減2000?

運氣問題

運氣問題

打10場就話運氣問題姐,打50場100場就係招技有問題啦下話

運氣問題

打10場就話運氣問題姐,打50場100場就係招技有問題啦下話

你有冇數據support先? 我自己打左成個下晝都連贏唔到5場

運氣問題

你有冇數據support先? 我自己打左成個下晝都連贏唔到5場

你唔用呢副白金3都上唔倒,唔好咁貪心
有冇人試過打迷官兄弟出技?
打到4百萬幾都未出過一招技,連廢技都冇,得錢於石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞