姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
佢教跳舞堂 我都有去支持下
利申 唔識跳舞
追緊有佢既膠戰
咁唱歌呢家野
真係jer 同ian先多d talent
斜棟
tiger 會唔會想做幕後多 而家畀佢體驗唔同崗位
frankie個樣其實應該要拍劇 or硬照廣告 但唔知佢咩事 未揾到方向
Stanley都係拍劇 or做 model la,..
第一季好好睇
集集都狂笑,尤其烏溪沙嗰幾集
當公司同姜濤73分左啲呢堆廣告費 佢到搵到過百萬
問佢每個月搵幾錢佢真係想答
跟住呻viutv 出cheque 慢
呢兩日又多咗個洗面奶廣告,煩到GG
PA姐姐:不如講下最想去烏溪沙做咩
AL,Keung:唔想去烏溪沙
一日一廣告
禾淨係想睇姜b咋
佢都多左廣告
AXA Ipsa citibank 麥記(佢都有份)
不過佢全部係同其他人一齊拍廣告
認同
mirror 好難個個都行唱歌呢條線
jer行唱歌
ak, al, 姜濤 應該搞跳唱
jeremy, lokma,tiger應該要比佢地出黎唱跳啦,train 下佢地做新一代國貨城都好
edan, ian 就應該會比人催谷行拍戲/主持+唱歌
frankie、alton、stanley 其實應該行拍戲好d?冇乜印象 佢地既唱歌實力
點解由90開始數既?
vita同ipsa 2個會好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞