姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
加埋Jeremy 就好
佢未有廣告
有冇嗰一集嘅link可以睇返
佢ig d廣告一日一個
最新見到LG廣告
其實frankie reflect 跳c 位好正
Error 大冒險佢扮曹總鄉音幾好笑
希望佢快d 搵到適合自己既領域
Jeremy 好似主持 廣告都未有
點解!
難d,始終佢個fanbase唔及其他鏡仔咁廣
而且礙於佢個look同style d人應該一係好鍾意一係好唔鍾意佢
今次佢真係好出,我都好想睇佢跳唱solo
難啲
我原本以前都咁諗
但而家Mirror都真係幾做到各有各發展
大家都有唔同領域
慢慢追過緊姜濤
講真,佢做主持既話反應唔夠快
不過廣告可以搵下佢囉(皮膚好好)
麥記廣告都無佢份
壽你老母呀以為自己好撚好笑呀
開po又壽回覆又壽
edan行綜藝路線夠做啦
證明你連佢哋啲MV都無睇過
其實姜濤團歌唔出眾
其實我覺得呢個係經理人公司嘅策略去畀姜仔爆紅先,再逐個逐個成員捧,十足十似韓團經營模式,始終開頭run組合要養咁多個藝人係好大難度,要雨露均霑反而增加攬炒嘅機會,而香港亦唔似韓國娛樂圈咁具規模可以培訓有潛質嘅藝人,係藝人公司而言,short term profit optimization就overweight左其他objective
想當年 20年前twins都係咁
但起碼唔討厭佢先
新人價錢平,名氣高,後生,加上賣廣告多元化既達哥收左皮
之前有補開小學生
佢哋之前好迷bts,點知最近開始勁鍾意mirror 會買碟+明星卡嗰種仲話bts係垃圾,mirror先係最勁嘅男團

我之前都以為只有中女鍾意mirror,冇諗過細路女都會鍾意佢哋
佢都幾撚紅

我出親街都會有人唱佢啲歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞