姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
姜你老母b

姜賤種

不過其實jer都化到好白
用緊成set覺得好好用
一直有用呢個牌子
我長頭髮都可以用好耐
連登啲傻閪捧殺極都係咁紅
點算
咁多solo歌 都唔介意啦 又可以比隊友多啲鏡頭
經理人咪大國 咪即係李澤楷 ge
Frankie咁靚仔點解好唔起
日日ig都有新廣告
唔係啦,韓國本土idol都係底層黎同正經歌手唔同
花姐承認MIRROR成員人氣不均會盡幫:Frankie係比較內歛同怕醜
https://www.hk01.com/article/607421?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
接收最快疫情警報!立刻下載App: https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

花姐你咪咁得唔得呀 如果我係Frankie或者係其他畀佢點名唔夠人氣嘅成員會好大壓力囉…

人係你簽返嚟嘅,你自己又唔畀機會人發揮, 咁你點樣幫佢儲fans 同人氣啫?

同埋點解佢會覺得阿Jer同 Jeremy嗰啲唔夠人氣?明明好多人都想下一個出Solo個個係Jeremey, 完全明白花姐咩諗法……
* 完全唔明白花姐咩諗法
因為佢藍得黎又無人屌佢囉
姜b
Frankie係最尷尬個個
好似突出唔到咁
唔該
香港算好,日韓既定型好嚴重,韓國果d d人一聽到你偶像出身即有偏見

本身淨係聽過姜b 但今年mirror啲solo歌出到咁撚勁

其他都開始上緊位
啲cm先痴線 個個都話買買買
for 李澤楷真係一條產業鏈
捧紅完幫自己 ge fwd, moov, pccw賣廣告
再喺 viutv狂播 真係慳唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞