姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
其實我覺得幾好,終於有香港明星紅到,期待繼續衝出日韓台
認真講 姜B團歌鏡頭機會centre都唔算少喎
只不過佢拍埋其他人一齊就唔算好搶眼
mirror太多人dancer出身領舞好睇啲係真
warrior mv never give up嗰part C位
2:34
https://youtu.be/YI4qsJhZtwA

但真係少聽人討論姜B團歌表現
其實佢企個c位跳得幾好
當然未去到anson lo企c位咁有氣勢啦
Anson Lo真係carry到C位領舞呢個role
有加乘作用令隻舞效果再好睇啲
所以我唔同意樓上似想暗指因為要主推佢捧佢先多C位
Stanley/Frankie/Jeremy/Tiger/Lokman跳舞都好charm
mirror太多跳舞勁嘅成員
咪顯得其餘幾位相對上冇咁搶眼
咁你咪照講囉
話"唔講啦廢事俾人屌"
"自己覺得係邊個咪邊個"咪暗指囉

我想重申姜濤唔係無鏡頭無機會無centre啫
我嘅意思係唔會長C?
姐係好似上首Frankie今首牙撈同牙虎咁一睇就知就跳舞C
上首都唔止Frankie?
今首都唔止Anson Lo Tiger一睇就知係C位?
特別今首冇乜邊個長C,平均咗好多
但Jeremy Tiger AL有記憶點有talking pt啲?
好正面啲comment係咪連登嚟?感動
但做咁多廣告 會唔會極速消費哂佢嘅人氣
好似Brian cha 咁 又係你 見得多都厭同悶啦

一開始比lokman吸引後來了解咗佢哋就鍾意咗阿jer
未了解佢哋之前係極度討厭姜濤,覺得佢又乸型又柒
識咗佢哋之後就好後悔以前嘅無知
佢啲fol多,like多,仲要真係帶動銷量,返到數,唔搵佢搵邊個
陳豪同黎耀祥咪係咁囉,但到嗰陣人哋都搵夠上岸
睇黎暫時未
佢俾人感覺唔夠主動 無乜野心
講真 佢年紀最大 更加應該進取啲
佢副業係咩?
今日01有篇新聞講Frankie

MIRROR最低調成員Frankie係隱世高人? 「平時我費事插嘴啫」

男子組合MIRROR昨日(7/4)在九龍灣出席《ViuTV 5周年:繼續向前》台慶活動,十二子更齊集舞台跳唱新歌《WARRIOR》,非常震撼。Anson Lo(盧瀚霆)接受《香港01》訪問時坦言緊張,前一晚綵排更有不少甩漏,好在最後順利完成:「好想成件事好好睇睇,因為今次係演唱會前最後一次齊人表演。」Frankie(陳瑞輝)則說大讚隊友有默契:「拍《調教你MIRROR》入Camp生活咗四日,而家連個意境都高咗。」提到Frankie平時拍節目、做訪問都較少發表意見,問他日後會否講更多嘢,他說:「我會講多啲嘢!其實我平時私底下都成日自己講嘢,自己同佢哋講嘢,訪問一個個輪住講,我費事插嘴啫。」

Tiger(邱傲然)亦有助攻力Sell隊友Frankie:「喺呢個Camp裏面,我哋發現瑞輝係一個好有大智慧、大智若愚嘅人,以為佢烚下烚下,但係一講嘢就令人學到嘢,金句好精準,所以唔好逼佢講嘢。」到底Frankie是否想好像其他兄弟可以挑戰拍劇、出Solo歌等各樣表演?他坦言:「其實之前《囝囝女女730》嗰邊,我都挑戰咗做MC,因為有兄弟傍住,所以係Good嘅,亦都訓練咗好多默契同技巧,嚟緊仍然係好想拍下劇,如果係出Solo,我暫時係想做好MIRROR先,當有機會多出嚟或者多餘資源,(眾隊友:係再多機會呀)我嘅睇法係MIRROR係第一位,所以多餘嘅資源,係講緊谷到MIRROR之餘有少少嘢多出嚟,就可以畀我,多謝、多謝!」

佢副業有自己品牌賣衫
同ak有條team做拍片嘢
我嫲見到佢細個幅肥仔相笑到仆街
上個月仲係路人嗰陣聽狂人日記同e先生,已經覺得好正
我係其中之一
一開頭因為姜b認識Mirror
依家變左全員推
個個charm嘅地方都唔同
好難決定鍾意邊個多啲
而且佢哋12個一齊先係最正
好鍾意睇佢地互動
成班大男孩有時好warm有時好鳩
佢依家應該已經搵左好多連登仔一世人搵既錢
連登仔特色都係支持一邊 踩另一邊
個細路應該睇得連登多
賺藍養黃
高大上姜B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞