姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
姜仔差唔多個個ig post都係廣告, 出得好密, 仲要係唔同牌子....衫、化妝品、手飾咩都有....究竟佢呢家係咪全香港接廣告接得最多的藝人...

好似以前的明星都無咁多廣告接, 定係因為呢家出請明星出ig廣告平d, 所以先咁多人揾佢? 諗起以前四大天王的廣告, 個個都大製作...

定因為香港已經無咩明星, 所以d廣告集中晒係佢個度?

不是姜糖, 不是姜b hater, 純粹娛樂工業分析, 大家有咩睇法?
錦鯉有咩高見
冇廣告又話公司唔撐香港人
有廣告又話剩係佢食晒
你煩唔煩啲啊?
因為佢真係好紅 又抵紅 所以繼續紅
我覺得佢真心紅 好勁
大件夾抵食?
紅過佢既貴唔知幾多倍請唔起
平過佢既又無佢咁多人識
日日fb都見到唔同page post佢唔同廣告 隔一兩日就新一個brand 真係好撚紅
佢拍埋女性美妝廣告, 連女明星的飯碗都搶埋, 姜b
因為班姜糖行動力好強,真係會因為姜濤而沖去買
佢賣咩廣告d人就會沖去買,所以好多人搵佢拍
其實好貴,公司報過價
要請姜b拍廣告叫幾多?幾十萬一個?
其實姜濤fans既年齡層係咩range?

利申覺得佢幾勁 但無乜留意香港娛樂圈
認真,3-80
小妹妹到阿婆都鐘意佢
男仔就嫌佢太脂粉味
鐘意jer多d
佢地都唔平啦
其實姜濤一出道已經唔係特別平
真 睇過now 經緯線就知佢d fans 幾勁
就好似以前班人追韓星咁 肯洗錢
加悲芹
佢地生日 d fans 好誇張 巴士站廣告 地鐵廣告
淨係銅鑼灣full screen廣告已經好癲
而家係追韓星個模式搬返落香港
唔知邊個報導定新聞講話追佢地果啲以前係追韓星
期待佢地反攻韓國
Colgate高露潔您的健腔專家 特務肥姜教你殺手鐧⚔️智破牙齦出血源頭 [90]
Charles and Keith Hong Kong Valentine’s Day Ginger Candy Promotion[91][92]
Longchamp Le Pliage©MyPliage個人訂製系列 [93]
YAMAN YAMAN MAX 全能嫩膚儀 [94]
Trustme Florist 🌹情人節限定 #姜濤專屬 Mirror Love - Tiffany Blue [95]
WWF 限量版動物助養禮包 [96]
Hogan 新年限量系列 [97]
NIVEA 專業深層卸妝系列 [98]
FILA FUSION REJUVENATE [99]
FILA Hong Kong FILA FLUID 貓爪鞋 [100]
Mary Kay Hong Kong 時光精靈維 C+E 精華露 [101]
Dyson Dyson Supersonic™風筒情人節限定 [102]
Chanel Chanel N5 100 Years of Celebrity[103]
MAC Cosmetics MAC糖心情人節 V-DAY Ambassador[104]
麥當勞 McDonald's Hong Kong - Big Mac - Dancing[105]
2021 Big Mac Bacon [106]
Cartier Love 系列情侶鈪[107]
Emporio Armani 2021春夏系列[108]
Hair Recipe HK 奇異果洗護系列[109]
Hada Labo Hong Kong

佢都幾黐線吓
我諗佢係僅有嘅男明星可以瘋狂賣化妝品廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞