姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
市場反映一切。 話唔識佢, 所以唔覺佢紅個D, 係無知
有圖架咩
應該唔會,姜紅帶同啲人睇mirror,會再留意到其他人,而且各有各特色,其他人都開始有自己歌
而家d人識姜濤未必識mirror
但識mirror就一定識姜濤

好多人因為姜B先消費
老細最想要都係帶動銷售, 國際代言都又另一件事
其實已經好厭
係因為而家冇咩明星
李澤楷 最可惜係當年放棄左QQ

否則佢已經超越左老豆
今年係咪主要兒登女追得最快?
Jer 同Ian 之前既solo 已經算有人識
細支嗰支係油定水質?
怕唔怕”立”?
楷哥有冇見過mirror?
諗起男排大結局fb live, 老虎仔話打俾李澤楷叫佢開男排電影版
唔洗客氣
兒登女真係好無聊
阿jer 話想做變態角色,兒登話想做打變態既角色
會唔會搞搞下李澤楷會有興趣整個經紀人公司
之後香港好似韓國咁有幾個大既entertainment 陪養下一代歌手
唔好得英皇星夢咁得分手叫春情歌咁悶
老實講 身為90後睇住日台韓pop 既逐個興起以及衰落
都好想香港有令世人追捧既港pop
我都心郁郁想買
但萬寧獨賣,唔想幫襯萬寧
點解可以唔識
就算再唔鐘意但mirror同姜濤嘅新聞同宣傳係鋪天蓋地式喺香港到處都有
一係你唔識字一係你唔係住香港但你又話polyu
中學就唔知
小學就真係mirror天下
個姪女小四會同d同學仔拗mirror邊個最靚仔
唔止10年
前面仲有台星
agger
唔係姜糖
但睇新聞見到姜係唔同事件中比人鬧(eg 拎最男同新人獎、比tvb 玩)
跟住見到佢d 回應好得體
單憑佢謙虛真誠既態度
已經令我對佢好改觀
後尾再睇佢d solo 同mirror go 既片
發現佢真係幾有實力
又有份純真係到好難得

以前追韓團時期會對d idol 有狂熱既心
ff自己係佢女朋友會點點點
依家對姜濤反而係有種呢個後生仔唔錯既感覺
唔知係我老左定係姜本身會刺激到人既母愛
(利申:絲)
咁都好
希望mirror 激發到d 小學雞唔好講咁多蝗語
根本宜家唔係吹奏佢神顏男神而係當自己生左個乖仔
DWBF 係ian 喎
我覺得正式開始同男排Ian 仲圈得多粉
阿jer 上年物語3步曲
咪藍個班,佢地只識tvb藝人,其他藝人會話唔識/tvb藝人收得貴先搵其他人
許廷鏗冇係tvb出現就話佢唔紅失蹤,話佢實後悔離開tvb
日日話菊xx紅過姜生好多
大國就係,當年捧過蕭正楠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞