姜B的廣告多到痴線

558 回覆
1281 Like 64 Dislike
反而鍾意睇佢真心膠

其實成隊mirror互動,基本上除咗粗口咸濕嘢唔講,成班男仔乜都玩
咁你睇下佢同志雲大師個訪問
好多人睇完之後對佢改觀
成隊mirror 玩遊戲會失哂控
訪問就會派膠
20年前大陸出得起幾千萬一個show錢請陳奕迅,佢一定仆去

事實就係20年前支那未有呢啲大型節目
唔係M記俾錢?
見到連肌研都搵佢賣廣告
好似從來無見過有男人賣過肌研廣告
不過都岩既 唔通搵大台啲姐仔咩 一陣又吸嬲
用姜姐係個廣告唔係target我
Mirror嘅歌佢無企C位好耐
edan都幾全能呀
阿dee 係一哥呢樣野係error 同mirror 自己9up
基本法腐乳,mama要係香港搞
Warrior開始打散左個C位分佈
佢應該係最快財務自由既一個年輕人
基本上30歲前已經可以退休唔洗休下半世
好可愛
不如話香港班MARKETING終於醒水唔撚會再晒幾千萬係冇人睇既CCTVB度落廣告

唔止姜逃呀
係YOUTUBE睇幾分鐘既食譜都出成3個同煮食有關既香港廣告呀
果種心情真係好撚複雜+矛盾
利用各行動裝置睇YOUTUBE
一邊對香港班MARKETING終於唔再做原始人,跟上科技變遷感到欣慰
一邊要硬食各廣告最少4秒就想爆粗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞