女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
打透明質酸整高個鼻

一路都相信「因有自信所以美麗」
女人出世係香港冇得輸 你自己唔識善用優勢唔代表你作為女人冇優勢
要男人、要賺錢一樣大把途徑 玩個交友app大把仔埋身 做雞賣相輕鬆有首期
香港地做女人可以享盡所有福利 衣食住行男人出 完全唔使愁錢銀嘢
係香港連女人個身份都扮演唔掂 你都算係廢人中嘅廢人
依家大撚把電子雞醜樣
夠膽露就得
梗係唔係啦 首先你唔好覺得自己醜先
我覺得都有人唔係外表行先
加油
男人冇錢都一樣玩完啦
你點知佢唔係真係鍾意你?
1. 讀書 2.揾錢 3. 整容 / 唔駛理人
不如你講下自己有咩優點自己都唔愛自己,就唔好奢求有人中意你做gym打扮多少反映左個女人重視自己外貌同健康不過唔中意打扮咪唔打扮,總有其他優點
搵皮膚科醫生搞搞,測測膚質,再睇下有乜天然低致敏化妝品,一句敏感就算,抵佢一世柒
樣靚當然會吸引d

但性格都好重要

開朗樂觀性格好的女仔都可以好吸引男仔

如果你性格唔好
就算你靚
吸引到男仔接近你
相處耐咗都會走

====================================
蘋果《這才是真實的香港史》又幾好睇
https://lih.kg/2454743

一定要搵到人鐘意先算係人生價值咩?
OK, 聽大家講 努力做gym! 減番5-6kg
做gem係想溝yoga?
慘豬
咁你係咪都揀人哋個樣?
如果佢外型中下
你ok嗎?

佢都有,你會無?心態問題
佢想要人陪, 想試下拍拖,搵個易入手only
通常女仔自信都好平均
男仔就極端好多
好嘅例子咪係有能力有自信charm友
唔好嘅咪her nose is too big
其實上連登唔會搵到答案,因為大家嘅標準都唔一樣。有啲人中意肉地,但有啲人中意肌肉型。有啲人中意對方成日笑,有啲人又覺得呢種人好白痴。就算今日佢地話中意靚女,但聽日佢地又可能俾醜女某啲特質吸引而去追人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞