女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
學好外語,西方人審美眼光唔同亞洲人。
樓主唔好咁多藉口啦,你估靚女真係乜都唔使做就有人溝咩,靚女都要好好多野去保持狀態
做運動減肥護膚扮靚人地分分鐘做得多過你呀

呢個時代冇咩改變唔到,就睇有冇心
佢算豬??? 我仲豬過佢
I know that feel
唔靚唔緊要,搵多啲錢遲啲就有好多不想努力既靚仔等緊你
唔好咁快就有咁嘅定論,除左樣貌
最重要都要講句,內涵才是最重要
上進的心,打扮一下,學下化妝
做下運動keep fit
培養多啲興趣
自然人都sharp d,由內在靚出嚟啦
如果係男人開POST一定有"冷靜D照下鏡"潮文
本身個底太差除左整容 諗到geh都做得7788
冇話靚女好輕鬆, 只係唔靚 做乜都好似冇用 始終都係唔靚
盡做啦
五官自問生得幾端正
可惜細個係哨牙 等到中學有得箍牙果陣
就開始爛面
而家棚牙齊但都係生緊暗瘡
從來冇體驗過做靚女既時刻
都係靠性格/讀書啦hug hug絲打
圖?點唔靚法
1. 學識
2. 性格
3. 身型(苗條,唔係筷子)
4. 妝容
5. 打扮

上述做足,吊打天生令但做唔足上述既女人,全後天野。

美感完全可以學

請你好好記住呢幅圖
係香港有閪係大撚晒
幾樣衰都好都大把男人(雖然可能冇咁靚仔)爭住同你埋單
點樣比圖
唔靚唔緊要
唔打扮同唔護理就真係預左要靠自己先
香港地唔係超級肥西cat girl咁都未洗絕望
識打扮既中等女先最多人溝
當然身材都好緊要
同埋都要睇你想搵咩類型對象
皮膚好d 睇落個人都會靚d做吓facial fu 吓mask平時出街戴有色con無唔靚既女人得懶既女人
五官端正都算係咁hughughughug
絲我明你講咩,就算明面幾開心,暗地裡都會覺得人地只係將就
咁就拜拜
皮膚其實ok 但個樣真係點都唔靚 隻眼唔戴得CON, 唔化得眼妝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞