女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
同你一樣 覺得要搵到個soulmate 好緊要
想有個伴侶係可以一齊成長 一齊探討人生哲學 一齊探索世界 有傾唔完既話題 但真係好難
性格好重要過靚唔靚,靚都會老或者被毀容,性格差就算幾靚都無用,性格好先相處舒服同長久
敏感係皮膚敏感?
我塊面皮膚都麻麻地 都係唔會搽粉 但會化下淡嘅眼妝畫下眉 睇落都會精神啲
如果眉都敏感 可以就咁出去修返個靚眉型
頭髮就搽下啲護髮油 梳好個頭先出街 夾下頭髮咁
著衫留意下點襯衫 研究下點樣著可以令你身型好睇啲
個人睇落事事正正一定唔會趕客得去邊
同埋個人最緊要有返基本自信 唔使太串唔使太自卑 正正常常就夠
做GYM練到曲線大把仔溝
你個心態應該係「我唔靚 要諗辦法變靚/要改善自己其他方面」
而唔係「我唔靚 我點都唔會有人要」
我其實搵到過幾次,但係人哋一係有老婆一係有女朋友。雖然我知其中一兩個同另一半關係唔好,我都唔好意思打攪,自動疏遠咗
G Phone?
類似啦,但係除咗政治我仲想搞學術 我係想搵連學術都討論到嗰種soulmate
其實性格好都好多人鐘意
唔係 成日見豬扒拖住個靚仔
不過認真講 身邊好多男仔frd都話漸漸覺得性格重要啲
因為靚女 但性格差係過唔到世的
反而個樣普普通通 性格幾好個啲女仔frd都拍長拖
加油呀
男仔唔高係唔係人生已完
反而見好多唔靚既舊同學早早被人埋單同嫁得幾好
反而樣靚到30都未嫁得出
其實唔關樣事
性格重要D or 睇有無緣份
身邊好多靚女fd都出唔到pool
唔靚既肥既廿幾就結晒婚
唔係話靚女性格唔好
係揀擇D囉
其實正常樣佔多數
唔係太差都ok啦
唔肥 排牙整齊
基本上化妝都可以解決到掛?
讀書重要過靚
化妝真係救到四成
唔需要傷心
其實男人好膚淺,正正常常樣,化下妝做下運動跑下步,露多少少肉,已經好多麻甩仔望。
黎m拎假紙天經地義
好痛㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞