女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
唔靚 同醜 識分未先?
我女朋友都係中到中下,同佢關係好好
夜媽媽嚇撚死人
有冇概念圖呀
外在改唔到,咁可以試下改善內在。

樣普通都可以過得好開心。時間令外在貶值,令內在增值。

興趣長處,增加自信,自我增值......好多野可以豐富自己,只係睇你做唔做。

唔好活成人地心目中嘅你,而要活成你自己。
可以做運動訓練 睇中醫調理身體
有兩條路:接受 or 改變
改唔到就接納自己 愛自己最緊要
迫自己笑多啲 啲人話會笑嘅女仔都唔會太衰運

化妝呢就 慢慢試化妝品
+飄眉 內眼線 搞掂雙眼都好好多
加油
的確外內在都唔好太頹
點解咁多人仲係到分析樣 性格呢D野?
其實可以試下開兩個HMD AC,一男一女
標題一模一樣
就知道咩女人都會有人想要想屌
打幾隻字錄句音就有人送錢比你洗
亦foresee到自己以後都唔會遇到真心鍾意自己嘅人

有呢個想法就會有咁嘅結果
因為你唔會諗行出第一步
真呀 得罪講句女仔既化妝品真係眼口鼻眉有齊
男仔矮可以點 真係GEL個10CM頭 踩10CM鞋咩
要冇良心喎
唔靚姐都仲可以會係順眼 但柒就真係88
D人話a酸會搞到面好乾所以冇
我而家佛系治療做好基本護膚就算
只能說可能過左青春期份人唔再青春
而家塊面好過中學果陣既
但仲有好深既印同臨黎m會有幾粒好紅好腫既瘡
皮膚油+毛孔大+鼻多黑頭
男唔高就真係收皮喇
覺得你要學習下小薯茄麗英
真心佢唔係靚女 不過佢真係好得人中意!
佢都一樣單身 佢都放得好開呀
同埋我都唔多覺有人攻擊佢
如果真係有人口賤鬧佢我相信大把人都會幫佢口
個額頭咁高
知識改變命運 樣唔得 就要做叻女人 做得好自然有人欣賞

靚女又真係屈機嘅 唉 冇計天生 佢地嘅人生係多姿多彩 又多兵 不過人比人比死人 唔通個個都靚咩 唯有做好自己本分 唔好去比較啦

利伸 靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞