女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
同意 出社會幾年先發覺身邊成功嘅人都係啲好有行動力嘅人
你覺得姐
根本係你自卑 先會有咁既諗法
你自己睇唔睇樣先
你唔睇咪得,實有好男仔
定係人溝你又自己左揀右揀
跟住覺得冇人like你再自卑
睇過啲上妝落妝片發覺好多時有得救
點樣敏感法?當你塊面敏感用唔到粉底 戴下con 畫下眉 查下唇膏呢啲唔會敏感掛?
睇下啲ig自信女 心理可能平衡啲
男人都應該要學化妝有時素顏真係太殘
女人皮膚白+好 已經贏9條街
慢跑 踩單車 游下水 行啲易行嘅山 可以做呢啲運動
體能真係慢慢操返嚟
同埋做多少少運動 我覺得個人都會charm咗同臉色好咗
唔好灰心啊樓主 我都唔靚仲要勁醜 又肥 讀書又唔叻
我成日都同身邊人講 你唔係冇人要 只不過時間問題 未遇到姐~
依家最好趁後生 豐富下自己 做一個善良嘅女仔 相信一定有男仔識得欣賞你
有冇示意圖比大家參考下 等大家比多啲實際意見
左下
唔係好明 你最後一句
你唔靚 咁鍾意你既人仲唔係真心鍾意妳?
女人攞正牌講大話都唔講真係唔好拎咩自卑出來講
真正現況如下

左翼世界,中哂女權主義毒,入埋血而不自知,自我感覺良好
比不上日本、韓國、台灣女仔
嚴重缺乏氣質、靈魂,直覺能力直線下降

港女靚女百份比遠遠高於港男
港男靚仔百比一定低過0.2%,20-49歲中靚仔數目不足三千人
結論就係呢個地方人樣只會更差,中長線亞洲其他地區男性輕易超越港男樣貌
女仔講就冇問題有人tum,男仔講就俾人屌返轉頭
其實唔化妝並唔代表個女人唔尊重對方,除非對方好重視外表。不過唔化妝就會俾人話村姑,又或者對方驚俾人笑
用把女聲
賣人地d相
夠衣食無憂
有需要再自己拎去整容
應該唔係
成日係街見到啲好樣衰既都有拖拍
所以你放心
沒有比較就沒有傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞