女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
講真,唔靚女就主動少少
好多仔都係貪就手唔會諗太多
感情既野相處落自然知有冇
好多仔稍為有女對佢好d就會鐘意人
exactly...唔係想搵個人賣單, 係想有人真心錫 鍾意自己唔係為錢為男人養
現實世界就唔會咁講野lah
D皮膚已經好成功幫我扣走哂d分
中學連望人都唔係好敢
唔緊要啦 雖然冇得化妝
不過你都可以襯下衫 搵到岩自己既打扮都會比人感覺靚左
而家又唔使買雜誌咁曬錢 大把片會教人襯衫set頭唔好比自己外型咁頹都會自信d
將自己既價值建基於別人既認同
我唔認為呢啲人有生存既意義
就算我係金鐘m記咁樣衰
我根本不在乎你呢啲nobody點睇
大波就得
成班公屋老綜撚野都未做過梗係多幻想
唔係唔靚就冇價值
亦都唔係唔靚就冇人鍾意既 絲打

價值仲包括內涵 社交能力 價值觀etc
要鍾意個樣既愛情邊維持到一世
你化妝得唔得!! 加油!!!!! 其實襯衫同髮型都正常lah 成個人都算乾淨只係永遠都「唔會夠好」放完負 會再努力諗下點先有人鍾意
feel到有人approach過你但又睇唔起人試都唔試
生得靚咪又係咁
都係冇拖拍冇份好工
加油啦樣真係唔係一切
自貼左先比到意見。
男人睇女人得2種fuckable and unfuckable
照鏡冇咁sad先但認同樣唔係一切 加油
接受現實
爛面化妝遮瑕會遮到一陣 好快會甩妝唔會用眼影 因為皮膚油既話如果塊面再有好多眼影甩出黎既閃粉感覺妝感勁污糟
我覺得個心態暫時唔好放喺溝仔住先(? 調整好自己點對身邊朋友同同事先 再隨緣啦
因為下下諗住羨慕其他靚女/冇人中意呢d諗法 你好容易會越諗越負
(btw even你化唔到妝 都可以揀副時尚少少既眼鏡+搽唇膏 可能救到少少命)
覺得絲打對愛情有不切實際嘅幻想
唔係一定好靚好淫條仔見到你副計就想射精先叫愛情
你比到佢一個可以安心嘅避風塘幫佢打理到唔同問題都係一種愛
有人想溝個靚女返嚟氹返嚟擺亦都有人想要個賢淑老婆返嚟講道理互相扶持
你target到後者咁咪得
同埋有好多人誤以為講道理姐係曲都駁返直總之搵個說法圓到自己就得
但其實應該係要同時顧及對方感受 適當時施硬施軟同認錯氹返人
如果你明呢樣野已經好過好多人
我眼鏡係幼框 算ok 唇膏有搽開
都真 隨緣啦 大不了一世自己過!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞