女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
樓豬身體差做唔到運動可以試下由yoga入手改善下身型先
有幾差先唔係樣衰到細眼柒鼻柒咀都ok啦
美白下都好好
不如你上網搵一個女仔個樣出嚟,要係你覺得你同佢差唔多級數,俾大家有個標準
放心啦
係香港咩樣既女都有人埋單
唔係,冇醜嘅女仔,只有唔努力嘅女仔

有西就有m
咩叫唔靚 有無例子
結論: 樓主懶過鬼
如果再加埋窮,係咁唔係真係完
唔會 我鐘意個個行山女仔 個個都話唔靚
個時佢皮膚仲敏感 爆晒瘡咁
個個都話佢普通貨式
雖然毒撚我溝唔到人
但我都仲覺得 佢係世界上唯一 同最靚既女仔
只要你真心活得努力 當然盡量keep下身形
做多啲自己鍾意做既野
性格陽光啲
就一定會有人鍾意架啦 加油
但到時你會唔會選擇佢 就係未知之數啦
一白遮三醜
波大又遮三醜
化妝又遮三醜
整容又唔知遮幾醜
後天大把嘢做到
何況唔係個個男人睇樣嘅
身為男性就已經係一個錯
唔識捉心理你無論對上司家人朋友都會死 唔關事
港女格一定無乜男仔中意 至撚憎班臭雞

問題係乖乖格既女仔通常太悶太無情調/成日get唔到野等等 先至冇乜戀愛既氛圍製造到

絕對唔係男仔唔中意乖既女仔 正如處與非處揀邊個? 大把人返教會溝女就係咁解 中意夠純既女

你要做既係 乖得黎唔好太單純 要識搞下氣氛
有錢吖嘛
On9 交配app啲仔唔理乜都like咗先嫁
你自己天真啫一個男人係唔會愛上一個屌唔落嘅女人。
人形豬都無
你又知人諗乜
整容咪得
如果連化妝都唔想就算鳩數啦
不如你講下你外表有咩咁差
但做到乾淨整齊已經夠架啦,唔使化妝都得。當然皮膚白滑就更好啦,而加咁多產品,其實都唔難做到
唔靚唔係樓主你人生玩完嘅原因
否定自己所有可能性先係
當你想達到一件事係應該想盡任何可能
而唔係咩都話唔得唔得

我周圍多女仔朋友
樣女神級到中下嘅都有
可以答你唔係靚就能得到幸福
就算唔靚,你叻/有目標/心地好/溫柔/charm
(charm唔等於靚!!)
一樣可以過到自己想要嘅人生

有時又思考下,女仔嘅人生目標就剩係得愛情同婚姻咩
我覺得最緊要反而係你搵到自己嘅存在意義
當你唔再因為唔靚而焦慮
就會有自己嘅閃光點成為一個從容自在嘅人
要加油啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞