女仔唔靚係咪人生已完?

600 回覆
1284 Like 75 Dislike
你覺得自己樣衰到會嚴重影響自信心
真心去整吓形好啲
好多人整少少野
箍吓牙或者整吓鼻骨已經好唔同
最緊要唔好整上癮
係,果d直頭貪心,公司幾件就係呢類中女,性格好難頂
你講得啱 當然愛情係你睇我好我睇你好
但樣衰嘅人嘅困擾係冇得揀呀
靚嘅話 想咪拍唔想咪分 樣衰嘅人就係天生冇呢個權利
所以先唔開心
我反而有人追,讀u幾年都有幾個人追過,但係好似永遠搵唔到一個同我心靈溝通到嘅男仔即係我好唔buy 拍拖就係食玩瞓,我好想有個人明我,可以同我有相同價值觀同抱負,一齊進步同追夢 一般人行嘅path (eg 返工賺錢買樓去旅行) 都唔係我想做嘅嘢。真心好想識到對世界有抱負又善良嘅人,一齊學習同思考,再為世界帶來一點點小美好。
呢樣真
不過香港冇咩人會咁做 有錢買車買樓算
身邊有個朋友又係好似樓主咁嘅思想
其實問人真係好多餘
人哋俾意見你又聽唔入耳
覺得你哋生得咁靚唔會明我㗎喇(明明大家就差唔多)
同你講你無問題 又要覺得人哋講緊大話
話你係好有問題 又唔高興
想點樣
靚的確可能多d 機會有人想識你,但只係多d 機會.

但若果是男朋友,老公的話你只需要一個,你無需要係一個萬人迷

努力d (適量地)扮靚減肥,先天改變唔到,後天你點處理你個樣/身體就係你可以控制

女人大把招數,做運動有腰可以露腰,簡簡單單買堆push up bar 打假波又得
男人地中海,矮先絕望
唔識整容咩
真,煩過閪
明明但個方案都幫到佢
但就完全唔係諗點樣做到
而係不停搵藉口點樣做唔到
咁嘅性格梗係冇男人要朋友都唔會多個啦

大把天然低敏嘅化妝品護膚品可以用
微執都唔貴啦喺香港 整吓個鼻嗰啲二三千都得啦
肯番份part-time已經搞掂
用呢樣野去證明自己有吸引力堅on9
呢樣真
正正常常四四正正嘅一定冇問題
肯笑肯扮肯運動已經 Ok 啦

搵返個差唔多嘅男人咪得
先天嘢唔掂咪後天做返好啲

再樣衰嘅女都有仔啦
絲打咁你遇到合適嘅人未?
男人真係鍾意太聰明嘅女人咩
男人係鐘意聰明但低調扮蠢既女仔

唔係真係鐘意蠢閪
any detail?
好好奇
我嚟緊仲要讀上去,應該會潛心學業,到時睇怕都係搵返同field嘅人 不過學術圈應該會容易遇到同我有靈魂交流,一齊進步嘅人。只可惜敝圈勁窄。
相對嘅啫。條仔自己都蠢嘅,條女真係蠢佢都唔覺啦
性格大過個樣
因為人地同你相處係睇性格
好撚負能量邊個見到都會走開
淨係用讀書嚟分聰唔聰明太窄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞