[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (18)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
原來佢係days light
日本pj就咁寫days 我懶無translate到
長知識了 唔該絲
絲係試days定days light?
因為我試days就幾fit
但days light就超壓胸但lin位又空
絲打講得好好
其實都係靠自己啲肉撐圓撐起佢
正常黎講唔駛買大著大一個杯
佢係著出黎效果好谷間
同平時啲3/4杯唔同咁解
唔quote唔加密啦
對pj days light有唔明就埋黎睇啦

零雞心既bra既杯口通常都向入(某程度上算係唔開口)

呢個唔單係pj days light既問題, 睇返pj days 其他款既AB杯都有呢個通病

呢張係2021 3 月春季新款pj days既內朧圖, 見到C-G杯既杯邊係胸內側個位向內, 但AB杯係成個杯邊都向內

呢到解釋咗點解零雞心易壓胸

pj days light仲成日比人話包得唔夠

睇示範張相都見到吱晒肉

又係關零雞心事, 兩個杯中間無土台得塊布仔, 會托得無咁高, 著得低咪包得少

唔係話胸底唔貼, 但有托高同無托高係有分別, 嗰少少分別就會吱多咗啲肉出黎, 咁大家都知有時著細咗cup都會咁, 咪會凝住係咪著大cup好啲

至於點解會夾到啲肉去晒胸內側

本身著bra就好易撥到啲肉啲胸內側, 個罩仲要咁扁, 啲肉遇到斜面咪走晒去中間透氣

消化完再睇下pj days light 新款既model相

就咁睇呢兩個人,都唔會覺得一定要著返大啲cup,但其實都有壓胸
自己學啦 唔好靠sales
佢係咪幫你係咁撥,死命撥晒啲肉去中間?
講真,就算依個款會壓胸(我都會),都唔會誇到咁,著大幾個碼都咇到要繼續換大
如果咇到咁誇張反而要考慮下著法有無咩問題
不過anyway 啦,唔岩size就退吧,留返錢買其他仲好
mm雖然d bra係唔錯 但我上次買都比錯size我 試果陣都還好 之後真係着出街先覺得細左個cup
同埋去台灣官網買算啦 平好多
Days再唔補65貨我就嚟冇bra著
應該唔會好似牛皮膠紙咁掛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞