[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (18)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
順便大家可以留意下 model 佢地著起啲bra
側邊都唔係包實晒架
可以參考下著起應該係咩樣
懶人包有講著得啱bra 除咗之後個紅印會完全貼個胸輪廓
我依家都係咁 但係啲紅印好耐都唔退
除衫沖完半個鐘涼都仲係到
諗緊會唔會太緊
想問下大家啲紅印幾耐先退?
我通常沖涼前先除
基本上沖完就冇咗
但我度落真係70cm
75圍又太鬆
每個人體質唔同
本身水腫退印會慢啲
而且著咗幾耐 箍得幾緊都有影響

最好睇返個紅印有無痕或者痛
通常太緊既都唔只有紅印咁簡單個印可能深色到紫紫黑黑,有啲會明顯勒到凹咗

所以一律建議跟返懶人包做band test再微調
Air space
Push up好又夠穩定

實用款就Arena
運動牌子,款都靚
仲奶糖派
PJ strapless 宜家有折
PJ strapless 冇我size (H cup)
絲打們有冇其他推介
我去左amazon買左個30g strapless等近送過黎 平時我着70h
你等唔等多幾日等我包膠 價錢唔洗200
好啊等你包膠
PJ最大得E
Work bra strapless 出到f
有冇人去過angelheartstore_bra買?
買完之後上淘寶睇見到有同款
好多男人入左黎
又黎奉勸各位絲打真係咪撚見有kol 介紹就幫襯佢,
扮黃但叫人幫襯淘寶,已經唔係第一次=.=,
同埋佢啲bra喺玉如同kellylove可以搵到
lily garden 啲豐胸霜,淘寶都搵到同款
之前泳衣又推介淘寶,依家買衫又淘寶

店主曾經喺bra post咁搶口,我實記得繼續幫你宣傳㗎啦,唔洗你咁勞心上黎做打手喎店主,幫你出名
陪fd去過一次,對d bra冇咩感想,因為唔鍾意冇wire但覺得老闆好熱心講解
同埋我未見過有黃店會叫人用支那宝同微信囉各位可以直接當佢藍店
個老闆真係好貼心咁講解揀咩款同點着
但我睇到淘寶有一模一樣,連張Model相都係
出新款啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞