[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (18)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
七國咁亂 試size 都要等
呢排肥咗5公斤
肥到70G買咗兩個$80 days light頂住先
想減肥
Wacoal 都有折不過唔多款可以睇吓
試咗兩件One Piece 個胸墊好容易移位
同埋折咗都成300左右
星期一去睇 右上角嗰隻花花得返幾件
你冇睇錯
懶人包都有list埋其他選擇
快啲去睇懶人包
之前有絲打提過係大陸嘢黎仲要唔平,應該有更好
我都以為係
又話係黃店 又推介人買淘寶
佢啲豐胸霜咪又係支那貨,之前都有絲喺淘寶搵同款

lily老闆本身係hafina前員工,然後偷橋,用返同一貨源自立門戶,慢慢做起名氣之後,同hafina賣一樣價位,呢點都好有芝麻人特色
呢條友年經黎
Cls 搽上身嘅豐胸霜都賣支那嘢
LM
Wacoal好似冇乜65圍⋯?
香港Wacoal無65圍
Mode Marie會唔會性價比高啲?
同咩比?
Satami

PJ 著過了 真係得個靚字⋯ :(

Bradelis New York幾好,不過無得試著
網購都係差咁啲
不過絲打們推介既係PJ 既Days系列喎
唔係個個款都推介架
你有無試過先

如果你真係想揀功能款既話
我個人覺得satami 同 MM 差唔多
不過MM 啲款好似多啲靚啲
你可以試下台灣MM買 都會平啲
再平啲既款就玉如 kellylove
講緊杯型定料先?
料嘅話,好老實嘅,你預左,PJ days正價先200幾蚊,減價100蚊,係好鬼平
求其買條wacoal底褲都舊幾水啦
正如你都唔會期望你俾60蚊食個茶記係有晒鮑參翅肚
但係如果你係講杯型嘅話,我覺得你去試下身好啲喇,因為我覺得mm好多款仲扁過PJ days(我講杯型唔係杯容),如果你係隆起高嘅胸型可能會更唔fit mm,圓盤半球個啲就岩,個啲胸型會著得靚,佢好多上托款
其實你數據應該有G如果F會走位會唔會係無較短肩帶黎着?或者骨架偏細,背帶擠肉但都鬆會向上縮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞