[懶人包後更新啦] 絲打喺邊度買bra? (18)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
拎返去換咪得囉
未拆未洗
同埋點解唔試岩先買咁有趣
HIHI 想一齊夾 唔該你TG:lalalala7890
Pj days 係咪算偏細? 成日包唔到側邊位
今次好靚
話說有冇人會一套連襪帶同男朋友玩?
佢襪帶超貴 貴到同個胸圍一樣價咁制
咁耐淨係買過一套
無偏細 正碼
留意下個size 岩唔岩 同埋 有無稱番高黎著
諗住減肥成功買一套獎勵吓自己
Salute 好貴但好正

見到有折有少少心動
通常大家會咩價位買?
未買過唔係好知
佢依個系列"viva line" 係make in china ,
所以價錢相對其他款比較平 但hi感覺質量都唔錯

p.s 7千幾yen 係樂天算公價黎

我超愛viva line 37系列
想知正碼嘅意思係咪姐係我著咩size我就係咩size?
我自己度係65D 但係買days嘅bra要著65F
試過著70D (門市冇曬65圍)拆墊啲肉都包唔曬
你會唔會買錯days light呀
65F要揀70圍既話 可能70E會好啲?
因為pj days既D同E之間會跳碼(兩個cup size之間差距比C~D或者E~F大),同埋個杯型好似係有啲唔同
仲可唔可以夾?
https://t.me/fatfatttttttttt
上胸有無彎低身90度嚟度
會唔會有機會係度錯或者計錯?
sor 睇漏左你自己度係65D
如果65D係企直量既數據,可以試埋90度度上圍,有可能會變成65EF
我自己買bra都係跟90度既數據(試過日本牌子同歐洲牌子都係咁),因為個bra托起個胸之後上圍通常會比就咁企直大
覺得你應該再試下度清楚睇睇
會唔會係無90度量度
定你會唔會係3/4杯當左全杯咁著, 要包晒所有肉先叫岩著
正碼意思係度出黎係咩size 就著咩size 基本上都會岩
要圖解可以參考懶人包第29頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞