[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
只要結算時有個風暴就會咁 今日刷咗三十場 有一半係咁
有更新了
7xxmb,可能skin嚟
戰甲近戰唔食N晶連擊個buff係咪正常
bug fix only
冇裝到個晶?
新甲4技冇用 一下扣到0
冇想象中咁差
新手dl左落黎唔知點解登入唔到上網試左好多方法都唔得 係咁話登入失敗
想問下啲其礎mod係邊刷好?依定開哂星球但係啲常用mod膛線個啲都無

上網睇過刷水星但係都係乜都無喎
你試下官網login先,如果login到,即係唔關網絡同acc事,可能係軟件問題,因為如果網絡有問題佢都係login唔到
官網可以關ipv6事嗎?
mod唔好用刷既心態去打就得
因為9成唔會跌(固定pool必跌例外)
膛線嗰d就打多d街場生存點都會有
你係透過stream裝定係就咁官網裝? 或者你試下重裝一次
其實除左4k Mod之外,其他其礎mod我都可以俾到你,但你係PC/PS定switch先? 

利申C
估唔到今次最難出係套新甲個身
pc rjj成日中bug,上完敵軍艦,落艦/爆艦果下無限落下
又quit唔到要alt+f4,個次數密到我依加一定直接傳送返隻艦
唔上人敵艦咪得
架船開飛彈拆盾再頭砲都收得工
單人有時搞唔掂
btw我見人隻艦點解可以成萬血,我果隻得4000幾5000
我自己嗰隻都萬一血
mod+Lavan plating MK3再合上去
其實我都唔知啲基礎mod嘅定義係去到邊到。我睇巴哈嘅話佢列嘅基礎mod(元素,生命力呢啲)我諗都有7成左右,但係我睇人啲mod配置就一個mod都無

btw:我pc,依家用緊伊格尼斯
其餘多數係4k mod + 奸商 + 登入獎勵 + 主線umbra mod
再加幾張惡夢任,同埋平原任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞