[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今個星期有得換umbra forma(首先你要完成成個星圖
點換?

我而家係咁, 啲mod再升就用唔到
yareli出未
覺得下星期出 佢呢兩日出好多post
應該出咗

primed soon
mesa其實唔係太需要落umbra mod
當然落咗係硬好多
你需要既係加強你4技開到既時間同殺傷力
有冇build參考先
想專拎去刷granum void
都係上網鳩揾
比少少意見,steamline如果搭fleeting expertise一齊用,可以升到lv4就夠,因為上限係175%,除非你其他卡會加efficiency
咁果度已經少左一點,同埋forma果格係將卡點數除2,升滿同唔升滿又係差1點。另外,你入完mod之後,你除左望望招技發動個cost,你要計埋持續發動技嘅消耗,果d除左efficiency之外重會睇埋你個duration,試下唔同配 搭,夠推到上限就ok

我覺得你呢度張steamline減返1,推盡張u intensify先囉
開荒期我覺得可以抽起張u vitality 先,用普通版升盡12格就440%血,好過用張未升好又食位嘅u版
反而張u umbral 可以投資定,反正差唔多必落
我呢隻mesa鳩流流都刷咗Protea返黎
張streamline係你之前俾我我冇專登練過張
revenat連視角都唔洗轉

比左張滿lv你咁得意?
定係我之前唔知自己升咗上去唔記得咗
巴打可唔可以帶我farm endo唔夠用了
聽日我ok, 反正放假
一於咁話,在線等
next week
啲人leak話7月6號
不過我覺得咁多次更新都係星期三/四am
冇嘢了 是七月六號

啱啱睇到官方news
https://www.warframe.com/news/sisters-of-parvos

c系新武器又要打RJJ跌corrupted holokeys換
睇直播要50個先換到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞