[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
新手乜都冇有時都要硬食
我有整volt,不過唔知點解打聖殿成日都唔夠藍
睇完個價喺隻game入面個交易頻買咪得
表示從來唔會喺wm度買嘢
竟然係咁
呢隻驚最好玩既地方就係喺人地身上農白金
有冇用Z專精?
應該冇咩升過既機會係最大
衝刺回藍果招有升滿
升埋個energy pulse吧

我咁插,1技轉左ember技,顯示敵人果張mod我插左係寵物度,你見到d紅點出到咁上下先開4技
X2,一向睇wm個價當參考,同埋你要去英文ser會多啲人交易,繁中一係奸商,一係死城咁
Sp基本上大部分地圖炮都收皮,但唔打sp高lv啲嘅關,如果無4張腐蝕投射,倒不如開2技拉高個combo數算

宜家要控場,一定繼承左sevagoth嚟玩
明白
唔該哂樓上咁多位巴打
我選擇ember開2技無腦鳩劈
1技轉左咖哩劍招閃彈
你落曬三張暗影mod 可以變到超硬
佢第一個技能群體腐蝕
再加第三技能 100% 觸發毒素傷害
四技又係群體病毒
基本上你有異況超量 乜都殺得到
打steel path solo 我都係用saryn

你如果有集團2技仲可以自己自己回血

不過200幾p就不了啦
整隻普通vauban唔駛落暗影mod
靠招4技再加碌棍都可以屌打8成sp場
今期奸商有 primed tactical pump, cleanse grineer, cleanse infested, flow, quickdraw
除咗flow 必買之外其他洗唔洗買
其他唔係必要暫時可以不理
屌,DE又nerf死戰刃,所謂buff主副武又係要人刷新mod同新賦能,而且要開賦能位,今次真係屌佢老味

https://www.youtube.com/watch?v=G4wt-4Bx3Cg
琴日睇條片都呆撚咗
成條片得buff甲叫做好玩啲
又出啲垃圾mod又食哂我啲endo
最on9嘅係啲mod同賦能嘅發動條件係要on kill先發動到,但如果把武器本身都太廢打唔死人,敢又點發動效果
好似仲有張condition槍mod
又要上stack先殺

仲要你用SE去換
用se換真係On9到爆,打到嘅要迫住換,打啱唔到嘅….

跟住可以等prime continuity
呢個時候可以刷下4key任拎mod,fleeting expertise 建議刷2張,1張升爆,另一張升到lv4夾住streamline又係升到lv4,加埋推到上限175% efficiency

佢話early summer出
我諗應該6月仲可以farm定啲SE換
應該換增傷算 爆頭嘅算數

仲要farm定集團換armor ,RJ好似差少少先512

呢兩日搞掂佢就afk到更新算 最近買咗xbox x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞