[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
真,依家好垃圾
想問甲係咪有prime就整prime
聽講chroma幾勁而家整到一半
任揀
不過建議Z/N>U>M專開局
N專升甲升武有用

冇prime都可以照用,整兩套 一套用一套喂helminth
要升段位就要升哂普通同prime版
普通就用嚟餵隻helminth
未出prime版嗰堆你有時間咪打2隻

chroma用嚟打大佬就ok
其他場合麻麻,同埋隻甲好食mod

擺低左一排又玩翻想問下Zephyr而家係咪改左勁翻?
諗緊整Nova Prime定Zephyr Prime好
同埋最近個件新甲Sevagoth好唔好用
zephyr改完係勁咗
sevagoth幾好玩
一定整Nova Prime先,汎用性最高
當然Zephyr Prime改完都好玩,但未到一定要
不過Nova而家好似入左庫,得翻手頭上d遺物唔知開唔開到要睇下運氣

睇翻個倉醒起一件事, 好似舊年tennocon個陣送hydroid prime
但唔知做乜野會有兩件有無人同我有一樣情況
唔知賣左佢會唔會多個warframe位
可以賣得
尋日打左場仲裁,d路人打緊重咁得閒睇人資料,係度打字然後死埋
要打既一早都打完
尋日我打sortie3 輻射disruption有隻MR8用隻gauss亂開大技死足5次
我即走人
咁我開game唔知做咩好zip下時間姐
你果單mr8真係好閒,有時解遺物開wisp+魅影掛都成日有條友出去單拖
遺物嗰d就冇所謂喇,死咗都唔會救
佢死7次我都唔理,但多數搞到另外3個要行去執野
Gara Prime爭chassis同blueprint
我1part都未有
railjack卡左係要亡骸機果個位
冇亡骸係咪唔洗再玩落去?
鐘意starwar frame 想好好地打下railjack點知又要特登去刷架機去過一關係咪正常
唔記得railjack過程係咪要necramech
不過隻necramech都幾好玩
個人覺得仲爽過架railjack
隻game有好多部份都係有相連
所以遲早都係要打埋
新關有個位要打orphix venom啊嘛
唔係打完rotation a就走得咩?
想入LIHKG 氏族,有冇人收
Id: sleepingpillow
玩緊pc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞