[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
一開頭賣兩套850p

之後唔知點解得把主武賣得出250
雙刀冇靚skin
咁大咬,我走去買prime bundle唔好
咁白金可以農 目標係白金多嘅0課玩家
不過呢家算鳩數啦 去玩mhr算
咁今次呢水都好過之前d垃圾prime access
起碼叫有隻貓睇下
mhr原來仲有人玩緊
個幻紋好怪

今日有更新 所以玩一玩
想請問下 新手整RHINO同蒼穹死神 岩唔岩? 自己打星球好鬼悶
開荒預左悶
可以鳩加街人問下有冇得夾囉

RHINO OK既,有心刷可以同一隻boss到刷埋Stahlta同Stropha主藍圖
夠MR4 可以試下解金星福爾圖娜支線任務
推埋死鎖協定,拎任務送果把回力鏢去推星圖,幾好用
Lm
我開荒反而唔悶
一開始探索個遊戲世界果陣,咩都好新好好正
甚至以為會好似主流game咁有主線劇情玩
然後想了解劇情講咩(初期d「主線」真係..)
跟住on99解圖,同台仔一齊玩都試過
到後面刷甲同武器衝MR已經單機左唔知幾場
刷到咁上下開始追求輸出
學人玩紫MOD,洗完張卡又係單機打打打打
冇人一齊玩既話好快會悶
(可能因為過左新手時期,已經冇咩難度
加上隻game本來係組隊休閒向
格硬當單機game玩會好悶
真,有時真係會組隊同人吹下水講一兩句,雖然重點係組隊經驗多啲
完美既玩家心聲
福爾圖娜最尾守塔打得唔夠快 FAIL哂
除非你用有控場技甲例如vauban
唔係既話都幾難自己1條友打
乖乖地入北美服join街場吧
請問點樣同人組 我搵唔到
option入面有server setting
轉去north america
唔係既話你接近永世都會單機mode
跟住set open mode入住場打等人入
又或者喺組隊頻度r人打
唔怪得打黎打去得幾個場 原來我SET左亞洲同埋有無氏族入?
咁要睇你玩緊乜平台
我玩緊PC
咁等其他巴打加你
thanks
同埋如果隻game話言用繁中,公頻啲人相對上少啲出聲組隊,如果你睇得慣英文,轉隻game嘅語言去英文,個公頻相對熱鬧啲
Fortuna 主線要單機解
試下擺魅影
終於解到 用斧頭打地 易攪好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞