[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有bugs單打打4場先收到頭

攰到傻
養生慢慢刷算
kuva三把先有把你揾 咁多kuva武器
*排
痴撚線,仲諗住新arcane 會同啲zaw/kitgun arcane 一樣10粒就滿rank, 原來要21粒,咁樣2047都未farm 完啦
打每日SP捕佢出嚟 再唔係白金之力
半個鐘生存可以出到6舊
我覺得都快過其他嘅
好耐冇玩 想問melee nerf primary buff 裝左未? 有冇懶人包/片

冇的話可唔可以直接比個patch note number, 我自己刨
已經搵到啦
唔該哂

又變返一段 可以用全裸咖哩扮新手
c lich差把手槍就齊

到kuva lich 3把

仲有4把近戰 每把40個
(等void storm出女禍再搞)

話說ps4 clan有冇整bash room
唔多想做個滑板系列任等有room先做

啱啱諗住關機刷多場 點知又刷到最後一把
隨手放兩張+通用mod 點知鳩估中哂
三下插死咗
bash lab好撚貴
近戰nerf完都係紅傷,不過要疊高d
等個clan主online到時問佢要捐咩
原來加得1粒core,咁可以慢慢嚟
可以等金牌先升 我為咗standing cap先升
成晚刷左2把,唔刷住啦
整緊bash room
以家先發現原來我都有權力整嘢
風暴鎖匙點拎
我都係琴晚瞓前clan member 同我講可以

諗住等陣整 點知巴打話整咗
刷void storm, 佢係結算出 所以任務愈短愈好
面紗6個 pluto 5個 建議組隊 好多小任

單人可以刷海王星 女禍 成日出現void storm
布拉瑪用新賦能有10粒彈 屈到
快d出stalker event
到而家都搞唔清點刷赤毒武
都係刷左暗影卡先
赤毒武同c武一樣 不過慢啲(快過以前)
一樣存murmur解 不過長任好啲
組隊生存一個可以升50% 第一個code

c武器反而打短任好啲 啲狗短任一場得兩隻
長任都係三-4 隻

插啱三個code就去九重天殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞