[PC/PS4(5)/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (23) 準備RJJ

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
鎮魂遺物應唔應該升級好呀
無啦啦殺左隻赤毒打算研究下點搞
升嚟做乜
開到有就有
冇咪攞嚟同人換到有
一張用黎捅巫妖嘅mod都冇 升左好似銀高機率啲咁 所以諗梗升唔升級
其實你跟人組隊刷巫妖赤毒生存,刷1個鐘點都刷到幾張,加上你想刷特定嘅mod,你可以叫人地幫下手,通常大家都唔會點拒絕
係咪用唔同甲殺隻赤毒巫妖 把武會有唔同屬性
屌 終於有mirage skin 同埋幼龍p
任死
合金版點樣刷多D 想養貓 但係要12萬合金版
帶smeeta kavat入SP Dark Sector Survival

虛空生存任刷
thx
虛空有咩 我見佢右下角冇寫到有
右下係果區多數跌咩
bomberman online幾時上switch 呀
玩mario 玩到悶
想問下開哂星圖打埋主線下一步做乜好,已經攞到自已想玩嘅武器同甲,4k mod都攞哂要用嘅。已經開始9解支線

另外想問埋endo點刷,唔夠打80lv個個競技場
endo => arbitrations
解支線攞甲嚟升下mastery rank
升完就餵咗佢
riven最高去到成mr16,暫時可以攞嚟做目標
開始要了解下d mod要點配
升下d聲望都可以磨你好多時間
不過以家railjack高級任既endo都超多(加埋拆配件)
所以唔想打仲裁既話rjj都係一個唔錯既選擇
但係我起完個railjack完全唔知要做咩好,見回個毗鄰星星圖係吉嘅,打暴風號個系列任又打唔贏
坐人架船食經/mod/parts
終極目標平原三傻+錢蛛
平原3傻玩咗咁耐唔知有冇打多過5次
大蜘蛛就應該多dd,不過唔係打錢
幾好玩架,街場可以訓練埋eq
我打其他好過
冇所謂,當end game content ,carry下d 廢j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞