1個月前已經講左tsla 係on9 野黎,但無人聽

286 回覆
13 Like 192 Dislike
回得30幾%就衝出黎攞彩
上年升左幾多?
你係咪一蚊都賺唔到?
我有貨都頂唔撚緊依度d tesla fans.. 比當年apple fans更難頂....
我賺幾多唔影響tsla 係幾咁on9 既企業, 雖然我都屌打S&P
仲有,而家係勸世,唔係鞭屍

跌番去60 蚊我唔會出黎講野,無謂傷口耍鹽
跌番60唔會講嘢
升到2000唔會賠錢

真係各有各做
計左current liability 未呀, defensive ratio 幾多呀

最重要幾問係究竟tsla 係汽車公司,科技公司,定對沖基金 一間企業連主業都未做好,走去學人做幣少直播帶貨抄bitcoin / dogecoin , 真係不知所謂
傻左 , 我share 我既睇法都未收你consultation fee , 你叫我賠錢?
咁叻仔咪貼個倉睇下先
得把口
岩呀
我都成日叫人唔好鋪草皮
啲人輸左番嚟
我都唔收佢地consultantation fee

我地做社工真偉大
Btw 睇你講野都知你係外行人,唔怪你

去investopedia 查下咩叫working capital 先
貼埋JJ 幾長比你睇好唔好?

你自己起底啦 , 一早貼左
剩係睇到個市favour你你就出黎勝利巡遊
之番縮番入老母個閪個到

仲要一開開幾個post貼

冇人理你,再開做attention whore
佢地唔會明, 而家個市場日日吹緊波子 野馬出電車 搶Tesla market 事實Tesla 值錢真心個電池技術 產能 同埋自動駕駛 , 呢3樣野其他落後10年以上
其實生產一架電動車唔難, 好似切部手機都唔難
有供應就得, 但Tesla 嘅產能同數據 其他公司唔會有
救得幾個得幾個, 有咩問題 ,起碼我唔會人身攻擊,上哂腦咁
淨係睇到有傻仔賺唔到
自己睇唔透 跟住就話人間公司on9
定係現實無人理你要係網絡世界拎關注?

玩埋gme 吹到$60買左300股
先得50%......
你仲好意思笑人
牛市個倉都咁慢 唔怪之心理唔平衡成人笑人買新經濟
Gme 個倉只係佔我好少

仲有, 點止300 股咁少 ,望清楚d la
岩,係夢

裝睡既人係叫唔醒
咁都可以有罵戰
我雖然行得慢, 但從來唔會後退
60蚊真係fair value
但市場就係唔理性
加上好多錢留係股市墊高哂
百度點勁法
on9 唔識車咪學人講啦 你可以話tesla套系統冇人超越
跑山路 跑0-4 跑圈速 底盤調教都冇可能超越到傳統車企
飛機有自動駕駛咪又係要人 同埋tesla套野淨係美國用得下 其他地方用好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞