[KPOP] K-POP 2021 討論區(18)

1001 回覆
13 Like 93 Dislike
所以話佢真係自然到 仲要整得係靚喱啲先整完等於未整嘅精粹
佢既感覺 點講好 總知唔會好似有啲kpop idol咁 唔會有種cheap既感覺一望就係好有氣質好高貴

佢初初出道其實咁嘅樣 我已經覺得佢靚可能ABC係唔同啲
因為佢靚女底,所以執少少就夠,佢本身都眼大,個鼻又高,縫雙眼皮算係最簡單嘅手術佢自己又識見好就收,反而佢家姐都幾膠
佢家姐其實我都唔識欣賞仲係覺得有種 妖味 我麻麻地不過覺得佢靚過細妹既都大把

https://www.youtube.com/watch?v=Jr5yvY5FpyA
16:23 左面條友扯鳩HYUNJOO頭髮

Twitter瘋傳日本粉絲被娜恩+睿娜嘲笑經歷
內容係日本fan meeting
娜恩同睿娜以為粉絲唔識韓文
所以嘲笑粉絲成面暗瘡 到底要食咩先會生成咁?係食豬膄?

如果係真嘅話真係勁仆街
當住人面咁講仲要係入場嘅飯

SM以前好多都整得幾好
呢幾年個啲好奇怪 nct有個日本仔整完下爬柒左好多
不過kystal本身屋企有錢個氣質真係唔同啲

Kpop真係好多女好貪心keep住整
Apxxx嗰幾個真係
出道前再細啲
之後都整過幾次

但佢真係細雙眼皮好過大雙眼皮
唔知佢之前割黎搞咩
不過無呢2個 kara 都唔會紅
紅唔紅真係好講運
Bestie4個有3個都係exid 既
嫌喺exid 唔紅無前途就走人再出道
點知exid 最後紅到
佢哋就一直霉仲散埋
Hyunjoo 真係好靚 演員樣黎...
成個韓孝珠咁
出道前期直拍排第4
成個原始東南亞人咁
雖然唔知真定假
但如果真係咁講真係…
好多公認靚女出道前後個期點都有D薯,呢D先正常
所以巴打話車銀優離晒地真係無錯,出道初期多份青澀少年感仲好丁,佢而架太大隻
屌,岩岩番睇個廣告先知有李到晛
https://www.youtube.com/watch?v=D_-S-A4qnDk
去得fan meeting一定真心中意啦,個fan實傷心死
係我實好傷心 可能會當場脫飯
Followed因為睇睇吓幾靚 好似好乖女好馴咁
BraveGirl出道八年後Rollin逆襲音源一位
大家請係各大音樂台投Rollin, 幫佢哋攞第一次音樂台一位
個鼻
唔係好鍾意佢哩幾年個樣
好掛住以前個樣
利申11年sone
日本仔未整之前好 Johnny's feel
其實已經夠做
而家整到塊面好長 又膠膠哋 晒曬
唔知係佢諗唔開定公司迫
佢個鼻真係徹底崩壞
開定新post先

[KPOP] K-POP 2021 討論區(19)
https://lih.kg/2436143
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞