[KPOP] K-POP 2021 討論區(18)

1001 回覆
13 Like 93 Dislike
Pentagon首Daisy好聽
其實成張album都唔錯仲要自己作
不過唔紅咪無人理
雖然我唔係BAP fans 但佢地出道個排 我身邊勁多同學突然迷佢地 所以我都聽下啲歌 都覺得幾正 永才應該係算最好彩個個了 拍到哲仁王后
係 起碼拍到哲仁
以前係咪大賢最受歡迎?
dream 仔其實上年成績都唔差
但啲機會永遠都係俾127
出道五年都未出過正規專
好慘
真心入面漫畫啲ost好正
我都推一推jigm呢首
https://youtu.be/kBDfFR72WPY
永才話係自己去casting先可以演到哲仁呢個角色
我當初都係俾大賢吸引先入坑
Bap 6個都正
宜家真係好可惜 力燦又搞成咁
講開舊團有冇god fans
想睇育兒日記但揾唔齊中字
佢真係好岩演個個角色 好可愛
youtube/ daily motion?
記得以前喺daily motion睇過 唔知delete咗未
我覺得係pd系出現左之後
啲想追男團嘅會傾向想追大勢男團
而啲路人淨係願意聽啲認知度高嘅男團出嘅歌
其他男團出歌變左得啲fans會理
一張圖理解NCT以為係呢張
【每日經濟】[羅仁宇加入《月升之江》,與金所炫合作]6日,演員羅仁宇確定將加入KBS2月火劇《月升之江》飾演溫達一角,預計從第九集開始出演。據劇組介紹,兼備著修長身材和純真微笑的羅仁宇是適合溫達角色的不二之選;此外,溫達與金所炫所飾演的角色會帶來怎樣的化學反應也令人十分期待。
因為iu少出歌 bts隔幾個月又出歌
【heraldpop】[金希澈“出道16週年,所有喜歡我的人一定都要幸福”]6日,歌手金希澈通過SNS表示:“宇宙大明星希nim已經出道16週年了,很多愛意和突如其來的稱讚讓我感到不好意思和不知所措,雖然很害羞,但是心情並不壞。所以以後也請將愛意全面運轉,請繼續稱讚我吧。“

接著“因為我是自私的藝人!!所有喜歡我、愛我的人一定要幸福!”並上傳了多張合照,還宣傳了即將於3月16日發行的SuperJunior新專。

照片中,金希澈展現了暖萌的顏值,展現出了防腐劑級別的美貌。粉絲們也紛紛留言祝賀他出道16週年,氣氛十分溫馨。
兩個都真係360度無死角 係第二個世界既人

明洙由以前睇到而家 二代打到五代 好似仲愈來愈靚仔咁 期待佢退伍更man更靚仔咁返黎
最直接最可行 係為佢哋「特別設計」新賽制 雖然好似變相唔公平

拎一位除左俾fans J同出大字報宣傳之外跟本無韓國人會睇音放
同埋BTS係大但係無霸住個市場喎 其他男團銷量呢兩年全部升左好多
好多男團就算melon not in淨靠銷量都夠搵食 i.e. SKZ GOT7 ATEEZ
仲有bubble個個月穩定賺月費 公司唔再理白嫖既路人粉先搞到依家d男團除左fans之外無人識
之前都想睇
係唔齊啊
真係唔撚知SM想點
金志洙中斷演藝生涯! 爆料性侵者改口:沒想到被寫成新聞

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1614995092.A.23C.html
霸王餐就霸王餐啦
白嫖
其實會唔會係其他人出太少
記得以前全盛時期二、三代團都係隔幾個月就cb

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞