[KPOP] K-POP 2021 討論區(18)

1001 回覆
13 Like 93 Dislike
叫MBK 推番娟姐出黎囉
接埋好耐
咪係 成日覺得啲fans走晒佬咁印勁少
但明明sm專輯嘅分成係公司9團體1
根本應該play做上年嘅迷你專
bicycle 做單曲
今年正規打stay tonight
19年個首chica都係主打material 好可惜
話時話好似好耐冇見過佢
遛狗同整餅多
Kara智英真係好可愛好掛住佢
啱啱娟姐先接手irene嘅clinique廣告
順便接手埋娜恩啲廣告啦
唔知佢噏乜以為代言緊人壽保
首歌聽咗幾次都入唔到腦...今次首主打揀得差
拎Snapping做今年主打都好好多
Somin係 April就 仲有一啲啲啦
主打拖咗好耐先錄
分分鐘bicycle唔係本身主打
上節目有提過話本身有首歌到咗佢手
之後轉咗去人地度 首歌仲好hit
其實我到依家都唔太明點解會有咁樣爭歌嘅情況發生
重有李泰民嗰啲生到永遠忙內咁
後生過NCT唔少人 而家再出道都無問題
佢自己嗰首主打歌成績咁一般
寧願打下其他歌好過
OMG是旦一個都好
唔想燈 但係好想係arin
好奇係邊首
【starnews】LABOUM代表曲《超乎想像》期待逆襲,春日熱唱曲

最近,通過YouTube未能受到關注的音樂再次受到關注,歌謠界正在掀起逆行綜合症。

女子組合Brave Girls憑藉《Rollin》在音源排行榜上逆行,這期間作為軍統領女團數一數二的組合們的名曲也收到了協同效應,LABOUM也不例外。 在國防TV《慰問列車》中,國軍將士們的助威下一直堅持演出,LABOUM也憑藉“一到春天就聽的名曲”排名持續上升。

LABOUM首屈一指的名曲《超乎想像》能否乘著歌謠界逆行榜單的風,能否引發音源榜單逆行而備受關注。

升力唔大 不過日榜入番#1000
有同好
one shot, skydive個電影式mv勁重本超正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞